Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Minelab Maskiner & verktyg

Nedan presenteras vårt sortiment av maskiner och verktyg. Däribland ingår handverktyg, batteri-, nät-, tryck- och bensindrivna verktyg, stationära verktyg, samt städ- och rengöringsmaskiner.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
3 produkter
  • 1
Relaterade artiklar:
Nedan presenteras vårt sortiment av maskiner och verktyg. Däribland ingår handverktyg, batteri-, nät- och bensindrivna verktyg, även stationära verktyg, tryckluftsdrivna verktyg, samt städ- och rengöringsmaskiner. Här finner du allt från skruvdragare, till sågverktyg, mutterdragare, borrhammare, nyckelverktyg och vinkelslipar, med mer.

Är du ute efter att arbeta sladdlöst kika in i vår kategori för batteridrivna verktyg som drivs av starka maskinbatterier. Det finns även nätdrivna verktyg som kopplas in med kabel och bensindrivna verktyg som drivs av bensin, som markvibratorer och bilningshammare.

Hos Proffsmagasinet hittar du inte först och främst billiga verktyg utan du kan vara trygg att du kan handla maskiner och verktyg online av hög kvalitet. Vårt sortiment består av noga utvalda produkter för medvetna hantverkare och hemmafixare som passar för många olika arbetsuppgifter. I sortimentet hittar du allt du behöver för att exempelvis skruva, borra och mejsla, fräsa och hyvla, samt kapa, slipa och polera.

Är du ute efter att köpa verktyg till hemmet är det bland annat bra att ha tumstock och måttband, hammare, skiftnyckel, skruvmejsel, skruvdragare, borrmaskin och såg, samt verktygsvagn. Verktyg som kan vara bra att ha för trädgården eller uteplatsen är exempelvis grästrimmer, häcksax och sekatör, samt lövblås. Ska du byta däck på bilen kan det också vara bra att ha hjulhylssats, domkraft, pallbock och högtryckstvätt. Eller varför inte ett hjulbytarkit?

Läs mer om verktyg man behöver hemma här.
Läs mer om verktyg som hjälper dig att byta däck.