Ryobi ONE+ är ett revolutionerande batterisystem som erbjuder mångsidighet för både hem och trädgård. Med bara ett batteri kan du driva över 200 olika verktyg och maskiner. Det här gör det enkelt för dig att växla mellan olika projekt utan att behöva byta batteri.

En batteriplattform för hemmet

Ryobis batteriplattform ONE+ är designad för att möta alla dina behov i hemmet – oavsett projekt. Om du ska sätta upp en hylla, bygga ett trädäck eller renovera, har ONE+ verktyget för dig. Från skruvdragare och mutterdragare till sågar och slipmaskiner, kan du lita på Ryobi för att få jobbet gjort. Dessutom finns praktiska vardagsprodukter som pumpar, fläktar och radios som också drivs av samma batteri.

Gör trädgårdsarbetet enkelt

Även för trädgården erbjuder Ryobi ONE+ en komplett serie med verktyg och maskiner för att du ska kunna hålla din utomhusmiljö i toppskick. Oavsett om det är en häcksax, gräsklippare, lövblås eller kedjesåg du behöver, passar alla trädgårdsmaskiner alla till samma batteri. När du är färdig med ett projekt kan du enkelt ta med ditt ONE+ batteri till nästa verktyg och fortsätta arbeta utan avbrott.

Ryobi Grästrimmer OLT1832A-0

Smart IntelliCell-teknologi

Ryobis ONE+ batterier är utrustade med IntelliCell-teknologi, som optimerar batteriets prestanda och driftstid genom att intelligent hantera kraften. Detta säkerställer att varje verktyg får exakt den energi det behöver, vilket maximerar effektiviteten och hållbarheten hos dina verktyg.

Startkit och anpassningsbara alternativ

För att komma igång med ONE+ kan du välja ett startkit som innehåller verktyg, batteri och laddare. För de som redan har ett ONE+ batteri, finns verktyg utan batteri och laddare, vilket gör det ekonomiskt att utöka din samling. Ryobis ONE+-batterier i olika styrkor, från kompakta 2,0 Ah till kraftfulla 12,0 Ah, för att du ska hitta ett batteri som passar oavsett hur stort eller litet ditt projekt är.

Det finns också ett kit du kan köpa där du får de mest väsentliga maskinverktygen, två batterier, laddare och en verktygsväska.

Flexibilitet och bekvämlighet

ONE+ systemet gör det enkelt att byta mellan olika verktyg och projekt utan att behöva olika batterier och laddare. Detta ger en smidig och effektiv arbetsprocess, oavsett om du arbetar inne eller ute. Med Ryobi ONE+ får du inte bara kraft och prestanda, utan också bekvämlighet med en heltäckande batteriplattform. Att satsa på en plattform där alla verktyg och maskiner funkar till samma batteri blir också ofta billigare i längden.

Ryobi ONE+ HP

ONE+-batterierna kan du också kombinera med Ryobis serie ONE+ HP. Ryobis High Performance-verktyg har kraftfulla motorer som ger högre prestanda och längre drifttid. De är kompakta och lätta, vilket gör dem idealiska när du ska jobba i trånga utrymmen och och när du ska jobba med något som kräver längre användning. Serien inkluderar olika verktyg med allt från skruvdragare till tigersågar.

Är du ute efter ännu kraftfullare maskiner finns Ryobi MAX POWER. De här maskinerna kan dock inte kombineras med Ryobis ONE+-batterier utan drivs av 36V-batterier. MAX POWER-verktygen är enkla att använda men ger ändå upp till tre gånger längre drifttid och en överlägsen prestanda. De här verktygen och trädgårdsmaskinerna är idealiska att använda vid tuffa jobb såsom trädfällning och gräsklippning men passar också perfekt om du ska utföra lättare sysslor som till exempel att klippa häcken eller trimma gräset.