Genom våra engagerade medarbetare, vägledande kunskap och ett brett sortiment hjälper vi dagligen människor att förverkliga sina hemmadrömmar. På Proffsmagasinet strävar vi inte bara efter en överlägsen kundupplevelse utan också efter en överlägsen medarbetarupplevelse. Som en del i Ahlsell-koncernen utvecklas vi konstant -  nya relationer byggs, arbetssätt utvecklas och vi har det himla kul på vägen. Vill du vara med på vår resa mot att bli Sveriges bästa e-handel är vi övertygade om att du kommer att ha den bästa tiden i ditt arbetsliv hos oss.

Påverka

Vi vet vart vi är på väg, och för att ta oss dit behöver vi människor som ser saker på olika sätt och bidrar med perspektiv och nya idéer. Vi vill helt enkelt att du är med och bestämmer hur vi ska bli bättre!

Utvecklas

Vi tror att det händer något med oss människor när vi får känna oss riktigt bra på det vi gör. Hos oss vill vi att du når din fulla potential och utvecklas, för det utvecklas hela Proffsmagasinet. Vi är en platt organisation och tror att vi mår och presterar bättre när vi får ta ansvar och fatta egna beslut.

Bidra till något större

Vi är inte bara e-handlare, vi är ett team som hjälper människor att varje dag förverkliga sina hemmadrömmar – det är vår kärna och vi gör det bäst tillsammans.

Vilka är vi?

Vår VD Mikko Ollinen berättar mer om Proffsmagasinet:

Våra team

Just nu är vi ca 100 anställda på Proffsmagasinet fördelat över 7 avdelningar. Alla avdelningar utgår från vårt kontor i Marievik.

SäljVårt säljteam jobbar med att ha rätt sortiment- och prisstrategi, allt för att kunden ska bäst värde för pengarna. Säljteamet har dagligt kontakt med leverantör och produktorganisationen - allt för att vara snabba med nyheter och kampanjer. Gillar du analys och processutveckling kan säljteamet bli dina nya kollegor.
Marknad Här skapar vi en digital kundupplevelse i världsklass. Färg, form och teknik blandas på ett härligt sätt med kampanjer och nya skruvdragare. Hur marknadsför man en skruvdragare på bästa sätt? Vi jobbar ständigt med att utveckla vår site – allt för att kunden ska hitta sin destination för hemmaprojekten.
TeknikSom ett växande e-handelsbolag behöver vi ha teknisk kompetens i världsklass. I tech-teamet hittar du nyfikna, orädda projektledare och programmerare som gillar att testa nya saker. Vill du bli kollega med det här teamet tror vi att du är en nyfiken person som gillar förändring och samarbete.
LogistikFör att leverera rätt varor, i rätt tid och till rätt plats krävs en logistikkedja i världsklass. Vi lagerlägger våra produkter på Ahlsells centrallager i Hallsberg.
EkonomiUtan det här gänget skulle ingenting fungera – de har koll på företagets in-och utbetalningar och utvecklar vår rapportering och våra analyser ständigt. Intresse för siffror och analys och en dos noggrannhet behövs här.
Web Content Våra content-proffs fixar all produktdata – bilder och texter ska skrivas på tre olika språk. Här tror vi att det är bra om du har en produktintresse och ett öga för detaljer.
KundserviceHär hittar du våra proffs som gör allt för att kunden ska bli nöjd. Vi servar kunden med alltifrån teknisk produktkunskap till orderservice. Vill du hänga med det här teamet tror vi att det är viktigt att du brinner för god service, hjälpsamt och gör det där lilla extra för kunden.

Vad tycker våra kollegor?

- Här på proffsmagasinet har jag fått plats att utvecklas i min karriär och som utvecklare. Jag har ett team och en arbetsmiljö som verkligen främjar lärande och kontinuerlig utveckling!

Neah - Tech

- Det känns lyxigt att varje dag få arbeta tillsammans med de duktiga kreatörerna på marknadsavdelningen. Vi ger varandra stöd när det behövs och hjälps alltid åt att ta fram det bästa ur varje idé!

Henrik - Marknad

Det är berikande att få arbeta nära kollegor med så bred kompetens och kunskap, här snålas det inte på relevanta utbildningar vilket gör det enkelt och roligt att utvecklas både personligt och professionellt. Att vi även strävar efter att leverera en personlig och proffsig service till våra kunder toppar upplevelsen för alla inblandade. 

Angelica - Service och reklamation


Förmåner

Benify-portal

Benify är vår förmånsportal där du hittar en mängd rabatterade produkter och tjänster, alltifrån ögonlaser till hemstädning. ​

Friskvård

Vi alla vet att man mår bra av att röra på sig, det tycker vi också, därför får du 3000 kr i friskvård.​

Havsutsikt

Eller nästan i alla fall. Vi tror också att naturens krafter påverkas oss positivt, därför ligger vårt kontor precis vid vattnet. Vi håller till i fräscha lokaler vid Liljeholmskajen. 

Flexibelt kontor

Vi älskar att ses och trivs bäst tillsammans, men vi vet också att det kan vara skönt att få bestämma fritt ibland– två dagar i veckan får du välja var du vill arbeta ifrån. ​

Personalrabatt

Givetvis får du bra rabatter på hela koncernens sortiment.​

Kollektivavtal

Schyssta anställningsvillkor genom kollektivavtal​.


Vår arbetsplats

  • Foto: Johan Alfredsson
  • Foto: Johan Alfredsson
  • Foto: Johan Alfredsson
  • Foto: Johan Alfredsson
Fotografier av Johan Alfredsson

Lediga jobb

Nedan ser du våra lediga tjänster. Klicka på den aktuella tjänsten du är intresserad av för att läsa mer och för att skicka in din ansökan. Observera att det kan ta ett par sekunder innan länkarna laddas.