Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

HiKOKI

HiKOKI är känd för högkvalitativa och högteknologiska produkter. Inom HiKOKIs sortiment finns bland annat elverktyg och maskiner, spikverktyg, infästning och tillhörande kringprodukter. Allt passande för den svenska proffsmarknaden.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
329 produkter
Namnbyte från Hitachi till HiKOKI från 1 oktober 2018. Bakgrunden till ändringen är att Hitachikoncernen i juli 2017 sålde verktygsverksamheten Hitachi Koki Co Ltd till KKR. HiKOKI blev valt som varumärke för att ta tillvara på den 70 år långa historiska kopplingen till det tidigare namnet Hitachi Koki. I logotypen framgår också en etta som är menad att symbolisera HiKOKIs ambition att bli global marknadsledare inom verktyg. Både den höga produktkvaliteten och ergonomiska utformningen av verktygen är fortsatt oförändrad. Koncernen styrs också fortsatt som tidigare med huvudkontor och produktutveckling i Japan.

HiKOKI är känd för högkvalitativa och högteknologiska produkter. Inom HiKOKIs sortiment finns bland annat elverktyg och maskiner, spikverktyg, infästning och tillhörande kringprodukter. Allt passande för den svenska proffsmarknaden.

HPS – HiKOKI Protection System
HPS (HiKOKI Protection System) är HiKOKIs överbelastningsskydd som omedelbart bryter strömförsörjningen vid indikation på överbelastning på batteri eller motor. Med individuell cellövervakning förhindrar det även ojämn belastning på battericellerna både under drift och under laddning.

ACS – Active Control System
ACS (Active Control System) är HiKOKIs system som reglerar motorns varvtal, effekt, slaghastighet och/eller åtdragningsmoment. Detta sker genom automatisk analys av motstånd och belastning och på så sätt fungerar verktyget optimalt efter den uppgift som ska utföras.

Hitta HiKOKIs sortiment hos oss
På Proffsmagasinet hittar du verktyg från HiKOKI som bl.a. vinkelslip, cirkelsåg, skruvdragare, borrhammare, mutterdragare, spikpistol, tigersåg. Du hittar även tillbehör från HiKOKI som bl.a. batteri, batteriladdare, förvaringslåda, bitssats, skruvbits, isborrspiral, styrskena.