Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

HiKOKI

HiKOKI är ett varumärke som representerar precision, pålitlighet och teknologisk innovation. Med en historia som sträcker sig över flera årtionden har HiKOKI byggt upp ett rykte för att leverera högkvalitativa verktyg och lösningar som uppfyller kraven hos både professionella användare och hemmafixare runt om i världen. I sortiment hittar du bland annat elverktyg och maskiner, spikverktyg, infästning och tillhörande kringprodukter. Allt passande för den svenska proffsmarknaden. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
407 produkter

HiKOKI har en stark tradition av teknologisk innovation och forskning, vilket har resulterat i produkter som är utrustade med avancerade funktioner och smarta lösningar för att förbättra användarupplevelsen. Med ergonomisk design för ökad komfort och minskad trötthet under långa arbetspass, kraftfulla motorer för snabbare och effektivare prestanda, samt integrering av avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda användarna under användning.

Förutom att erbjuda högpresterande verktyg så är HiKOKI även kända för sin dedikering till kvalitet och hållbarhet. Genom att använda robusta material och genomgående noggrann tillverkningsprocesser säkerställer HiKOKI att deras produkter kan stå emot tuffa arbetsförhållanden och leverera pålitlig prestanda över lång tid.

HiKOKI erbjuder ett brett sortiment med allt från kraftfulla borrmaskiner och slagborrar till skruvdragare och cirkelsågar, med verktyg som möter behoven hos både professionella användare och hantverkare.

Cirkelsågen – en populär klassiker

HiKOKI cirkelsågar är konstruerade med kraftfulla motorer och avancerad teknologi för att leverera enastående skärkraft och precision. Oavsett om du arbetar med trä, metall eller andra material, kan du lita på att cirkelsågar från HiKOKI klarar av de mest krävande uppgifterna med lätthet.

Precision och Kontroll

Med ergonomisk design och avancerade skärtekniker erbjuder HiKOKI cirkelsågar enastående precision och kontroll. Verktygen är utformade för att göra exakta snitt och ge dig fullständig kontroll över ditt arbete, vilket resulterar i professionella resultat varje gång.

Hållbar Konstruktion

HiKOKIs cirkelsågar är byggda för att vara robusta och tåliga nog att klara av de tuffaste arbetsförhållandena. Med högkvalitativa material och noggrant utförda komponenter kan du lita på att din HiKOKI cirkelsåg kommer att prestera år efter år. Här hittar du ett brett urval av cirkelsågar från HiKOKI.

HPS – HiKOKI Protection System

HPS (HiKOKI Protection System) är HiKOKIs överbelastningsskydd som omedelbart bryter strömförsörjningen vid indikation på överbelastning på batteri eller motor. Med individuell cellövervakning förhindrar det även ojämn belastning på battericellerna både under drift och under laddning.

ACS – Active Control System

ACS (Active Control System) är HiKOKIs system som reglerar motorns varvtal, effekt, slaghastighet och/eller åtdragningsmoment. Detta sker genom automatisk analys av motstånd och belastning och på så sätt fungerar verktyget optimalt efter den uppgift som ska utföras.

Varför HiKOKI?

- Pålitlig kvalitet och hållbarhet
- Innovativa lösningar för ökad effektivitet
- Fokus på miljömedvetenhet och hållbarhet
- Omfattande sortiment av högpresterande verktyg

Med HiKOKIs verktyg vid din sida är möjligheterna oändliga, där prestanda och pålitlighet möts i varje produkt. Köp verktyg från HiKOKI online hos Proffsmagasinet!