Prisjakts användare har talat – igen! Efter en sammanställning av butiksomdömen lämnade på Prisjakt mellan den 1 december 2022 till den 30 november 2023 har Proffsmagasinet utnämnts till årets butik inom kategorin Bygg & trädgård.

På Proffsmagasinet tar vi alltid till oss av er feedback och använder den för att ständigt förbättra oss. Under det gångna året har vi lagt extra fokus på att göra er shoppingupplevelse ännu bättre. Med vårt nya, toppmoderna centrallager har vi kunnat erbjuda snabbare leveranser och ökad precision, vilket har lett till högre kundnöjdhet. Vi har också gjort en stor self service-satsning och lanserat en ny medlemsklubb.

Samtidigt som vi gjort mängder av förbättringar fortsätter sortimentet att växa. Tidigare i år utvecklade vi garagekategorin med produkter från Pela och nu senast lanserade vi färg från Beckers och måleriverktyg från Mäster och Anza. Idag har vi över 140 000 produkter inom kategorierna laser- och mätinstrument, arbetsplats och verkstad, kläder, skydd, tillbehör och förbrukning, trädgård, el och VVS. Hos oss ska du kunna köpa allt för villan, trädgården och garaget.

Tack vare ert fantastiska stöd har Prisjakt nu utsett oss till årets butik inom kategorin Bygg & trädgård. Ni kanske minns att vi vann samma utmärkelse 2021, då inom kategorin Renovering & bygg. Att återigen få denna utmärkelse är ett kvitto på att vi har gjort någonting bra och att ni uppskattar det vi gör.

Så till alla er som röstade på oss och stödjer oss dagligen: ett stort tack! Det är ni som gör att vi kan fortsätta växa och utvecklas.

Vi ses på Proffsmagasinet.se!