Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

PELA

PELA är ett svenskt varumärke som grundades år 2003 i Borås och som brinner för att utveckla produkter utifrån gedigen kunskap och erfarenhet, i samspel med vad den upplysta och intresserade kundkretsen efterfrågar. På denna bana har PELA successivt byggt upp sitt breda sortiment som passar för dig som älskar att meka och skruva med olika fordon och bilar. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1532 produkter

PELA är ett svenskt varumärke som grundades år 2003 i Borås och som brinner för att utveckla produkter utifrån gedigen kunskap och erfarenhet, i samspel med vad den upplysta och intresserade kundkretsen efterfrågar. PELA Tools levererar bra och tillförlitliga produkter och tack vare sin direktimport är de inte beroende av mellanhänder. Detta ger PELA möjlighet att vara extra lyhörda gentemot kundens behov men också pressa priserna. På denna bana har PELA successivt byggt upp sitt breda sortiment som passar för dig som älskar att meka och skruva med olika fordon och bilar eller helt enkelt vill ha ett organiserat garage.

Organisera mera: skåp och arbetsbänkar för garaget och verkstaden

Hos oss på Proffsmagasinet finns ett stort urval av verktyg, maskiner och tillbehör från PELA för både hantverkaren och entusiasten. Välj bland verkstads- och garageinredning i olika färger samt backar, lådor och andra tillbehör såsom krokar och lister. Hitta det du behöver för en komplett organisering av dina verktyg i vår kategori förvaring, lager & miljö. För avlastning av verktyg i garaget finns också arbetsbord & rullvagnar i form av mekanikerbord och demonteringsbord där för att göra arbetet enklare för dig.

Proffsiga verktygsvagnar från PELA

Komplettera verktygsförrådet och få samtidigt ett förvaringsutrymme på hjul. Här hittar du verktygsvagnar från PELA. Väljer du en inredd verktygsvagn så är lådinsatserna lösa och kan möbleras om efter smak och brukningsgrad. Vill du hellre anpassa innehållet själv har vi även verktygsvagnar utan inredning, som går att komplettera med dessa verktygssatser. Perfekt för hemmamekaren och proffset!