Proffsmagasinets resa på nätet började 2007. På den tiden sålde vi verktyg och mätinstrument i liten skala. I dag har vi utvidgat sortimentet med allt från trädgårdsprodukter till el- och vvs, omsätter runt 900 miljoner kronor och har verksamhet i fyra länder.

Med över 140 000 produkter i sortimentet, snabba leveranser och ett genuint intresse för produkterna vi säljer vill vi vara den självklara destinationen för hantverkare och hemmafixare. Om våra kunder skulle behöva hjälp före, under eller efter sitt köp har vi produktexperter som tar sig tid att möta dem och dela med sig av sin kunskap.

Huvudkontoret ligger i stora och ljusa lokaler på kajen i Marievik med utsikt över Årstaviken och närhet till butiker och restauranger. Här ska våra anställda ha möjlighet att växa, utvecklas och känna att de är en del av någonting större. Välkommen till Proffsmagasinet!

Se alla våra produkter

Årets butik 2023!

Prisjakts användare har talat – igen! Efter en sammanställning av butiksomdömen lämnade på Prisjakt mellan den 1 december 2022 till den 30 november 2023 har Proffsmagasinet utnämnts till årets butik inom kategorin Bygg & trädgård. Senast vi vann var 2021, då kategorin hette Renovering & bygg. 

På Proffsmagasinet ser vi utmärkelsen som ett kvitto på det arbete som gjorts under året för att förbättra kundupplevelsen. Att det uppskattas ger oss energi att fortsätta utvecklas. 

Läs mer om utmärkelsen.

Möt våra proffs

Lasse, verktygsexpert

Proffsmagasinets främste verktygsexpert Lasse har erfarenhet både av att jobba med verktyg inom detaljhandeln och praktiskt ute i fält. Framför allt har han ett stort eget intresse för allt som har med verktyg att göra. När han inte jobbar med huset pratar han med Proffsmagasinets kunder på telefon och håller i internutbildningar för sina kollegor på kundservice.

Henny, kunskapsansvarig

Undrar du vilka verktyg du behöver för att bygga altan, när det är dags att toppdressa gräsmattan eller hur högt sågklingan ska stå på din nya bordscirkelsåg? I så fall är sannolikheten stor att Henny sitter inne på svaret. Som en av de flitigaste skribenterna på Proffsmagasinets kunskapsportal har Henny blivit expert på det mesta som har med verktyg, hem och trädgård att göra.

Henrik, testchef

Som Proffsmagasinets testchef tar Henrik varje tillfälle han kan få att klämma, känna och testa de senaste produktnyheterna i sortimentet - inte sällan framföran kameran i testlabbet. Som författare till många av Proffsmagasinets köpguider sitter Henrik inne på specialkunskaper om produkter du inte visste fanns. Det Henrik inte vet om verktyg är helt enkelt inte värt att veta.

Har du frågor?

Om du har frågor på vårt sortiment eller behöver hjälp i valet av en produkt, så är du alltid varmt välkommen att kontakta någon av våra duktiga tekniker på Kundservice 08-344700 eller maila till info@proffsmagasinet.se. Det viktigaste för oss på Proffsmagasinet är, förutom att erbjuda kvalitetsinstrument till bra priser, vår tillgänglighet. Vår målsättning är att du som kund aldrig ska behöva vänta i telefonköer och att du vid eventuell mail-kontakt får snabba svar. Kvällstid och helger kan du maila oss, frågor som skickas in via e-post besvaras senast nästföljande vardag.

Med snabba leveranser och trevligt bemötande vill vi vara ert självklara val vid köp av kvalitetsinstrument och verktyg.

Klicka här för kontaktuppgifter samt öppettider

Proffsmagasinet Svenska AB
Box 44024
100 73 Stockholm


Org.nr: 556728-3857
VAT: SE556728385701