Nyheter


Nytt sortiment av headset/hörselskydd med Intercom från Sena!
2016-10-10
Med hörselskyddet Sena Tufftalk kan upp till fyra personer tala i full duplex, utan att trycka på knappar eftersom funktionen är talstyrd.

XR FlexVolt – unik teknik som bryter nya banor för proffsbyggare!
2016-10-05
XR FlexVolt från Dewalt är en serie 54V elverktyg som erbjuder driftstid och prestanda som aldrig setts förut. För första gången kan professionella hantverkare på ett tillförlitligt sätt genomföra tuffa anläggningsarbeten utan behov av elnätet.

Nyhet – robust smartphone med inbyggd värmekamera!
2016-09-30 Nu lanseras ​CAT S60, världens första smartphone med integrerad värmekamera från ​FLIR. Den är utrustad med MSX-funktion som skapar en värmebild mer detaljrik än någonsin tidigare.

Fem rykande färska nyheter från 3M Peltor!
2016-09-21
Nu har vi tagit in fem rykande färska nyheter från 3M Peltor i vårt sortiment! Förutom komfort så gör de nya hörselskydden det möjligt att kommunicera i bullriga miljöer med sin överlägsna medhörning.

Nytt sortiment av svetsmaskiner och gasbrännare från Weco och Rimac!
2016-06-23
Nu lanserar vi ett heltäckande sortiment av svetsmaskiner och gasbrännare från Weco och Rimac. Sedan 1997 Weco har producerat och sålt ett brett utbud av svetsmaskiner. Weco, som har sitt säte och sin produktion i Italien, står för gedigen erfarenhet och en djup kunskap och det är något som tillåter detta företag att ligga före i svetsbranschen.

Nytt sortiment från Rapid – ledande fästspecialister!
2016-06-20
Nu lanserar vi högkvalitativa produkter från Rapid! Verktygsportföljen består bl.a. av manuella, elektriska och pneumatiska häftpistoler och spikpistoler, klammer, dyckert, spik, häfthammare, varmluftpistoler, limpistoler och lim. Rapids kärnvärden – tradition, design och innovation – har lett till enkla, effektiva och ständigt utvecklade häftprodukter i 120 länder över hela världen.

Nytt sortiment från MAX! Najmaskiner, armeringsklippare, spikpistoler etc.
2016-05-20
MAX är en ledande internationell tillverkare av byggverktyg och kontorsprodukter. Med mer än 65 års erfarenhet av tillverkning, har det japanska företaget MAX utvecklat innovativa, state-of-the-art produkter som sätter branschstandard för kvalitet och tillförlitlighet.

Nytt sortiment från Nilfisk!
2016-05-13
Nu lanserar Proffsmagasinet högkvalitativa produkter från Nilfisk som uppfyller dina behov!

Nu avslutar vi vårens Superkampanjer - 20-50% rabatt på Makita!
2016-05-09
Denna vecka inleds den sista stora kampanjveckan under denna våren och det gör vi tillsammans med Makita.

Modern avståndsmätare med Bluetooth
2016-03-31
Ny avståndsmätare från Leica finns nu på marknaden och det har aldrig varit lättare att mäta. Detta smarta instrument blir mycket smidigt med integrerad Bluetooth, vilket betyder att du kan koppla upp dig trådlöst mot alla dina enheter.

Stegar med säkerhet i fokus
2016-03-23
​Nu erbjuder vi typogodkända stegar från Laggo, utvecklade för att hålla en mycket hög kvalitet.

Ny multifunktionell laser i sortimentet
2016-03-22
Leica presenterar nya multikorslasern Lino L4P1 som har byggt in flera mätfunktioner i en och samma laser. Du behöver alltså bara ett instrument och kan ändå få de mest användbara funktionerna som du behöver för ett smidigt arbete.

Dags att rusta inför våren
2016-03-21
Nu är våren snart på ingång och det är dags att börja tänka på allt som behöver ordnas innan sommaren. Med rätt redskap blir det både enklare och roligare att få jobbet uträttat. Vi ger tips på hur du kommer igång med vår-projekten!

Proffsmagasinet erbjuder Expressleverans
2016-03-16
En nyhet hos Proffsmagasinet är att kunder som lägger sin beställning före klockan 09.00 på vardagar kan välja att få hem sina grejer samma eftermiddag. Expressleveranserna är möjliga inom 3500 utvalda postnummer inom Stockholm, Göteborg, Malmö samt Uppsala Län och fler städer kommer under året.

Exakta färger med ett knapptryck
2016-02-15
Ge hemmet ett lyft med kulörmätaren X-Rite Capsure - ett flexibelt verktyg som enkelt och effektivt hjälper till att välja rätt färg.

Moderna öronproppar med avancerad filtrering
2016-01-11
Idag är öronproppar mer än bara ett skydd mot ljud. Med den senaste metoden har de utvecklade funktioner som både ger större trygghet och ökad effektivitet.

Ny regel ger byggbranschen sund konkurrens
2016-01-04
​Inför det nya året införs en ny regel på byggarbetsplatser. Elektroniska personalliggare ska bli obligatoriska för att registrera klockslag när arbetare kommer och lämnar sin arbetsplats. Målet är en tydligare översikt över arbetsplatsen för att kunna öka säkerheten, samt minska antalet svarta jobb.

Stor dag för handeln
2015-11-27
Black Friday syns idag på flera butiker runt om i Sverige och under 24 timmar erbjuds vi REA överallt. Men vad kommer egentligen dagen från? Proffsmagasinet reder ut begreppet.

Proffsmagsinet nummer 4 är tryckt
2015-11-12
Årets sista tidning av Proffsmagasinet finns nu rykande färsk! Du finner mängder av erbjudanden och prisvärda produkter att lysa upp novembermörkret med.

Vi är nominerade!
2015-11-06
Proffsmagasinet är nominerad till "Årets nätbutik 2015" som arrangeras av Prisjakt. Tävlingen pågår mellan den 4:e och 30:e november och det är ni kunder som röstar fram årets vassaste e-handlare!