När Prisjakt avtäckte vinnarna i sin årliga tävling Årets butik kammade Proffsmagasinet hem priset inom kategorin renovering och bygg.

Prisjakts användare har talat. Efter en sammanställning av butiksomdömen lämnade på Prisjakt under november 2021 har Proffsmagasinet utnämnts till årets butik inom kategorin renovering och bygg. På Proffsmagasinet ser vi utmärkelsen som ett kvitto på det arbete som gjorts under året för att förbättra kundupplevelsen. Att det uppskattas ger oss energi att fortsätta utvecklas.

På Proffsmagasinet omsätter vi idag över 800 miljoner kronor. I sortimentet har vi fler än 100 000 produkter inom verktyg, laser- och mätinstrument, arbetsplats och verkstad, kläder, skydd, tillbehör och förbrukning, trädgård, el och VVS. De senaste årens starka tillväxt har inneburit vissa utmaningar – inte minst när det kommer till logistiken. Under året har vi bland annat flyttat vårt lager för att få snabbare leveranser med hög leveranskvalitet och kunna ge bättre leveransinfo.

Prisjakts utmärkelse visar att de satsningar vi gjort har börjat ge resultat. Ett bättre slut på året hade vi knappast kunnat önska oss och nu ser vi fram emot att gå in i 2022 tillsammans med er kunder. Tack för alla fina omdömen!

Här kan du läsa mer om tävlingen Årets butik och se alla årets vinnare.