08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Milwaukee

Milwaukee grundades 1924 av A.F. Siebert i USA. Företaget satsade då på den första lätta och bärbara ¼-tumsborrmaskinen som kunde användas med en hand. Efter det utvecklade Milwaukee en unik vinkelborrmaskin för trånga utrymmen, en fristående metallsåg och en borrmaskin som alla blev branschstandard för byggnadsentreprenörer.
Några av Milwaukees tidiga innovationer var världens första justerbara handcirkelsåg och tigersågen med vridbart sexlägesgrepp. En annan revolution var Milwaukee V28-litiumjonverktyg som sedan fortsätter med M12- och M18-batteriserierna. Milwaukee var först med att integrera litiumjonbatteriteknologin i batteridrivna elverktyg.
Milwaukees mål är att skapa de bästa elverktygen och tillbehören i Heavy Duty-kvalitet för professionella användare.
Milwaukees produkter tillverkas i moderna produktionsanläggningar i bl.a. Mississippi, Arkansas, Wisconsin och i Mexiko men även i Europa och resten av världen.
Hos oss på Proffsmagasinet hittar du de flesta verktyg och maskiner i Milwaukees sortiment så som verktygspaket, cirkelsåg, tigersåg, häcksax, dammsugare, borrskruvdragare, sticksåg, polermaskin, kap- och geringssåg, grästrimmer, luftblås, multiverktyg, metallkapsåg, vinkelslip, skruvdragare, mutterdragare m.m. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör från Milwaukee så som batteri, laddare, HD Box, sågklinga, hammarborr, slipplatta, bitssats, dyckert, spik, klammer, arbetskläder m.m.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1660 produkter