Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Milwaukee

Milwaukee har sedan starten 1942 stått för innovation och utveckling, med den professionella användaren av elverktyg i åtanke. Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1821 produkter
Milwaukee har sedan starten 1942 stått för innovation och utveckling, med den professionella användaren av elverktyg i åtanke. Den första stora innovationen var "Hole-Shooter", den första lätta och bärbara 1/4-tumsborrmaskinen som kunde användas med en hand. Till de tidiga nyheterna som senare blivit branschstandarder hör också en unik vinkelborrmaskin för trånga utrymmen, den första fristående portabla elektriska metallsågen, Sawzall-tigersågen, och Hole-Hawg-borrmaskinen. Milwaukee var också först med att integrera Lithium-Ion-batteriteknologin i batteridrivna verktyg.

Ett batteri till flera verktyg
Alla batteriverktyg inom samma system kan användas med samma batteri. M12 och M18 är två olika system bestående av verktyg, batterier och andra produkter. M18-systemet består av över 215 artiklar och är det snabbast växande 18 V-batterisystemet på marknaden. Alla Milwaukees REDLITHIUM-batterier har längre driftstid, högre kraft och färre laddningar än konventionella litiumjonbatterier.

Full koll med ONE-KEY
ONE-KEY är Milwaukees smarta digitala system för bland annat spårning, inventering och hantering av verktyg. Genom en smart och enkel app får du koll på alla verktyg och var de befinner sig, för både effektivare fördelning över arbetsplatser och för högre säkerhet som kan minska stölder. Varje enskilt verktyg kan scannas och hanteras via ONE-KEY-systemet. Med platsbegränsning av enskilda verktyg och varningar i realtid hjälper systemet till att förhindra dyra förluster.

Handverktyg och förvaring
Utöver elverktyg erbjuder Milwaukee idag även handverktyg av samma höga kvalitet, såsom starka hammare av titan, skruvmejslar, saxar och tänger för olika ändamål. Till sortimentet hör även de populära kompakta knivarna i FASTBACK-serien samt de mycket tåliga HARDLINE-knivarna.

PACKOUT är Milwaukees smarta förvaringssystem där alla delar kan kombineras utifrån dina specifika behov. Liksom de högkvalitativa verktygen är samtliga förvaringsprodukter i PACKOUT-serien utvecklade för professionella användare med höga krav på hållbarhet, säkerhet och flexibilitet. Basen inom systemet, PACKOUT verktygsvagn, är utrustad med terränghjul som enkelt rullar över alla underlag, och vagnens starka utdragbara Heavy Duty-handtag klarar en vikt på upp till 113 kg.

Stort sortiment av professionella verktyg
Milwaukee står för högklassiga, tåliga och tillförlitliga professionella verktyg. Som återförsäljare av Milwaukee Tools erbjuder Proffsmagasinet en stor del av Milwaukees sortiment. Här kan du hitta din nya skruvdragare, mutterdragare, cirkelsåg, vinkelslip eller något annat verktyg, samt batterier och andra maskintillbehör. Vi har även färdiga verktygspaket bestående av flera verktyg och tillbehör från Milwaukee.