Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi

Med Ryobi har du perfekta verktyg och maskiner för hemmet och trädgården. De är både lätta att använda, får jobbet gjort och håller länge. Dessutom kan du, med Ryobis batteriplattform ONE+, använda samma batteri till alla dina verktyg och trädgårdsmaskiner – oavsett om du ska sätta upp en tavla, riva en vägg, eller klippa gräset. Ryobi ONE+ batteri kan användas med över 200 verktyg och trädgårdsmaskiner. Genom att investera i ONE+ behöver du alltså aldrig köpa något annat batteri för att utföra dina projekt. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Produkttyp
  • Drifttyp
  • Serie
  • Batteri ingår
542 produkter
Relaterade artiklar:

En ledande kraft inom batteri- och sladdrivna maskiner

Ryobi står i spetsen som det mest omfattande varumärket för konsumenter inom batteri- och sladdrivna maskiner. Med ett brett produktutbud som sträcker sig från borrmaskiner till gräsklippare och trimmers, erbjuder Ryobi pålitliga lösningar för både professionella användare och hemmafixare världen över. Genom att kombinera avancerad teknik med användarvänlig design fortsätter Ryobi att leverera pålitliga lösningar för både professionella användare och hemmafixare. Hos Ryobi får du kraft, komfort och prestanda i varje uppgift.

Kraft och mångsidighet med ONE+ Systemet

ONE+ systemet revolutionerar gör-det-själv-upplevelsen både hemma och i trädgården. Genom att driva alla dina ONE+ 18V verktyg med samma batteri, ger det smidig övergång från borrning till gräsklippning, sågning, trimning och till och med bilrengöring. Med kontinuerliga innovationer i verktygsutbudet hjälper ONE+ systemet dig att hålla både hemmet och trädgården i bästa skick.

 

ONE+ HP: Kraftfulla verktyg för ambitiösa projekt

När ditt projekt kräver extra kraft är Ryobi ONE+ HP-serien det ultimata valet. Med brushless motorer och förbättrad kapacitet i både verktyg och batteri, levererar ONE+ HP kraft och prestanda för ambitiösa hemmafixare.

 

MAX POWER: För stora trädgårdar och omfattande behov

Ryobi MAX POWER trädgårdsverktyg är utformade för de som har större trädgårdar eller gårdar och högre krav på prestanda. Med batteridrivna 36V verktyg som erbjuder kraft och prestanda jämförbart med bensinverktyg, utan att orsaka utsläpp, kombinerar MAX POWER systemet avancerad motorteknologi, elektronik och batteriprestanda för alla tänkbara trädgårdsjobb.

 

Ryobi fortsätter att vara en pålitlig partner som erbjuder kraft, komfort och prestanda i varje uppgift. Med enastående teknik och användarvänlig design förblir Ryobi det självklara valet för alla dina gör-det-själv-behov. Köp verktyg och maskiner från Ryobi online hos Proffsmagasinet!