Ska du köpa ett multiverktyg men inte riktigt vet vilken modell som passar dig bäst är den här artikeln för dig. Här listar vi nämligen våra fem populäraste multiverktyg som alla dessutom har testats och fått toppbetyg av kunder.  

Ett multiverktyg är ett smidigt verktyg att ha i sin verktygsväska – oavsett om du är hemmafixare eller proffs. Det finns en mängd olika tillbehör som gör att du kan använda verktyget på flera olika sätt, till exempel till att skära, slipa, göra hål, polera, fräsa eller polera. 

Populärt med batteridrivet

Alla våra mest sålda multiverktyg är batteridrivna. Det kan vara smidigt att slippa krångla med sladdar när du ska jobba med verktyget, särskilt om du kanske ska komma åt i trånga utrymmen. Tänk bara på att batteriet laddas ur. För att undvika ofrivilliga projektpauser kan det vara värt att investera i två batterier – då har du alltid ett laddat och redo att användas.  

Genom att titta på våra populäraste multiverktyg kan vi också konstatera att de allra flesta drivs av 18-voltsbatterier. Multiverktyg med 18 volt har mer kraft än de med 12 volt. 

Välkända varumärken  

Makita, Milwaukee, Bosch och Dremel är alla populära och välkända varumärken inom maskiner och verktyg och det kan vi även se på vår försäljning av multiverktyg. Självklart har vi även multiverktyg från andra tillverkare och i olika prisklasser.