Sladdlöst, tystgående, hållbart och bekvämt. Med en imponerande serie av högpresterande, batteridrivna verktyg, erbjuder Dewalt kraftfulla alternativ till traditionella bensindrivna maskiner. Här får du veta mer om varför du ska välja Dewalt och vilka maskiner som är toppsäljande.

Varför välja batteridrivet?

Att välja batteridrivna trädgårdsmaskiner i stället för bensin- eller nätdrivna ger dig flera fördelar. Förutom att vara mer skonsamma mot miljön genom minskade utsläpp, är de batteridrivna maskinerna tystare, de har generellt lägre driftskostnader och de kräver inte samma underhåll. Dewalt erbjuder batteridrivna trädgårdsmaskiner som gör att du kan njuta av en frihet och flexibilitet som annars sällan ses i trädgårdsarbete - just för att du slipper sladdar och bensinmotorer.

Flexibel batteriplattform

Dewalts trädgårdsmaskiner går under samma batteriplattform som deras maskinverktyg. Du kan alltså använda samma batteri och laddare till din grästrimmer som till din skruvdragare. Det du ska tänka på är vilken spänning du behöver i maskin och batteri. 18-voltserien är Dewalts mest utbredda och innehåller maskiner för alla tillfällen och projekt. Behöver du mer kraft ska du satsa på 54 volt.

En anmärkningsvärd egenskap med Dewalts batteriplattform är att batteriet 54V XR FLEXVOLT inte bara går att använda i 54-voltsmaskiner. Du kan faktiskt använda det i en 18-voltsmaskin. Ska du jobba med ett projekt länge då och då kan det vara bra att investera i då det ger en längre drifttid än ett batteri med 18 volt.

Att kunna använda batterier med olika volt garanterar att det, oavsett uppgiftens storlek, finns en Dewalt-maskin som hjälper dig hantera projektet enkelt och effektivt.

För att lära dig mer om Dewalts batteriplattform Powerstack kan du läsa vår guide ”Powerstack – det nya superbatteriet från Dewalt”.

Batteridriven motorsåg på 18V från Dewalt som du kan matcha med deras batteri 54V XR FLEXVOLT för exempelvis längre drifttid!

Lätt design

Dewalts trädgårdsmaskiner är kraftfulla men har trots det en lätt konstruktion och ergonomiska handtag. Det här innebär att maskinerna är smidiga och ergonomiska vilket gör att du orkar jobba längre utan att slita på kroppen.