Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Dewalt

Dewalt är en världskänd tillverkare av produkter och lösningar för den professionella byggbranschen. Med över 90 års erfarenhet har de ett brett sortiment med höga krav på prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet. Hos Proffsmagasinet finner du en mängd verktyg och tillbehör från Dewalt, bland annat batteri- och nätdrivna verktyg, handverktyg, laser- och mätinstrument, trädgårdsmaskiner och mycket mer. Läs mer

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1145 produkter

Kraftfull prestanda

Dewalt är kända för sin goda konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner där ord som tufft, starkt, noggrant, grovt och pålitligt är ledande. Produkterna är högeffektiva och alla produktlanseringar bygger på undersökningar och intervjuer av användare för att möta deras behov. Maskinerna går igenom tuffa tester för att kunna bära märket Dewalt och hålla måttet för de mest extrema byggmiljöer. Därför kan Dewalt erbjuda kraftfull prestanda från både batteridrivna och nätdrivna maskiner.

Kompakt och med kraften du behöver – 12V XR

Kompakt design behöver inte betyda brist på prestanda. Dewalt har utformat en serie kompakta men kraftfulla elektriska handverktyg i sin 12V XR kompakt-serie där kompakt design och lätt vikt kombineras med extrem kraft. Dessa verktyg är konstruerade med en ergonomisk design för åtkomst i trånga utrymmen och passar utmärkt för användning över huvudet och lättare applikationer.

Utför de tuffaste arbetsuppgifterna med 18V XR

18V XR-serien är Dewalts största och snabbast växande system av uppladdningsbara verktyg. Dessa verktyg klarar av de mest krävande arbetsuppgifterna för yrkesverksamma inom branschen, på byggarbetsplatsen, inom industrin och på verkstaden. Konstruktionen är designad med extrema förhållanden och behov i åtanke. Dewalt använder kolborstfria motorer i sina verktyg vilket innebär att de inte genererar värme och friktion som mekaniska motorer utan kör svalare och effektivare istället.

Dewalt batteriplattform 54V XR FLEXVOLT

54V XR FLEXVOLT är ett mycket effektivt batteri från Dewalt som möjliggör produktivt sladdlöst arbete med elverktyg för de tunga jobben. Det som gör batteriet unikt är att det kan växla från 54V till 18V, vilket innebär att det är bakåtkompatibelt med alla Dewalt 18V XR-verktyg. Arbeta med oslagbar batteridriven kapacitet med 54V ström eller växla till 18V när du använder dina 18V XR-verktyg för snabbare och längre körtid med mindre energi.

Få en välvårdad trädgård med Dewalts utomhussortiment

Med de batteridrivna elverktygen från Dewalts utomhussortiment handskas du med naturen på ett bekvämt och effektivt sätt helt sladdlöst. Trädgårdsmaskinerna har en robust lättviktsdesign och ergonomiska handtag som underlättar för armarna när du arbetar med dem. Fokus ligger på flexibilitet, lätthet och robusthet med god körkraft. Trädgårds- och utomhusprodukterna är kompatibla med 18V XR och 54V XR FLEXVOLT batteriplattformarna vilket innebär hög kraft och driftstid som kan konkurrera med bensindrivna valmöjligheter. Upptäck trädgårdsmaskiner från Dewalt här!

Flexibel och slitstark förvaring

Dewalt har utformat två serier av förvaringsprodukter: TSTAK och TOUGHSYSTEM. Dessa är tillverkade att hålla verktygen i säkert förvar, skydda mot yttre förhållanden och samtidigt erbjuda ett flexibelt förvaringssystem. Upptäck Dewalts förvaringssystem här!

TSTAK

Dewalts portabla och stapelbara väsksystem TSTAK förser med bekvämlighet då flexibiliteten av systemet gör att anpassningsmöjligheterna är många. Systemet är uppbyggt av moduler i form av t.ex. löstagbara avdelare, avtagbara förvaringsfack för snabb och enkel åtkomst till verktyg och tillbehör, utdragbara lådor och skuminsatser. Alla enheter är stapelbara och tillåter dig att bygga ditt eget förvaringssystem anpassat för dig och ditt yrke.

TOUGHSYSTEM

ToughSystem är liksom TSTAK ett mobilt och modulärt förvaringssystem för dina verktyg. ToughSystem är dessutom tillverkad att tåla extra tuffa arbetsförhållanden och är resistent mot damm och vatten. Med en maximal lastkapacitet på 50 kg och förstärkta metallspännen med en tjock och stark ytterdel är ToughSystem tålig och beständig – ett självklart val vid behov av hög belastning. Komponenterna i systemet kan anpassas genom att staplas på olika sätt för den idealiska förvaringslösningen. Systemet tillåter att du kommer åt valfri enhet via sidokonsol utan att ta isär komponenterna ovan eller under.

Handverktyg som hjälper dig få jobbet gjort dag in och dag ut

Utöver elverktyg har Dewalt ett fint utbud av handverktyg att ha i sin verktygslåda. Designade att nå perfekta resultat och för alla tänkbara behov och arbeten så att du kan få jobbet gjort. Från skruvmejslar till sågar, se sortimentet av handverktyg från Dewalt.

Tillbehör för varje uppgift

Valet av tillbehör är viktigt för att få de resultat som önskas. Välj bland tillbehör från Dewalts sortiment som är testade och tillverkade med höga krav för prestanda, precision och tillförlitlighet för att nyttja dina verktyg till sina bästa förmågor.