Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Dewalt

Dewalt är ett varumärke med ett brett sortiment inom elektriska handverktyg och tillbehör. De stoltserar med god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1252 produkter
Dewalt är ett varumärke med ett brett sortiment inom elektriska handverktyg och tillbehör. De stoltserar med god konstruktion och tillverkning av robusta industrimaskiner där ord som tufft, starkt, noggrant, grovt och pålitligt är ledande. Produkterna är högeffektiva och alla produktlanseringar bygger på undersökningar och intervjuer av användare för att möta deras behov. Allt detta har på så vis gjort Dewalt ett välkänt varumärke av yrkesverktyg i Nordamerika och snabbt växande i världen.

Den gul/svarta färgen är kännetecknande för Dewalt som varumärke för verktyg och tillbehör.

Innovativa förvaringslösningar
Dewalt erbjuder innovativa lösningar i olika områden. Deras portabla och stapelbara väsksystem TSTAK förser med bekvämlighet då flexibiliteten av systemet gör att anpassningsmöjligheterna är många. Systemet är uppbyggt av moduler i form av t.ex. löstagbara avdelare, avtagbara förvaringsfack för snabb och enkel åtkomst till verktyg och tillbehör, utdragbara lådor och skuminsatser. Alla enheter är stapelbara och tillåter dig att bygga ditt eget förvaringssystem anpassat för dig och ditt yrke.

Hög prestanda med XR FlexVolt
Dewalts XR FlexVolt är ett batteri med hög driftstid och prestanda som automatiskt växlar spänning från 54V till 18V, vilket innebär att det är kompatibelt med alla Dewalts elverktyg på 18V och 54V i XR-sortimentet. Istället för att byta batteri kan du använda ett batteri för flera av dina Dewalt-verktyg. Det är även kompatibelt med alla 18V XR-laddare.

Hitta Dewalts sortiment hos oss
Hos oss på Proffsmagasinet hittar du verktyg från Dewalt som bl.a. skruvdragare, planhyvel, kap- och gersåg, cirkelsåg, bordssåg, arbetsbord, korslaser, dyckertpistol, vinkelslip, borrskruvdragare, verktygspaket, kompressor, multiverktyg, spikpistol och arbetskläder. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör, exempelvis laddare, batteri, sågblad, sågklinga, klammer, dyckert, spik och tillbehör till multiverktyg.