Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Verktygsvagnar

Verktygsvagnarna är försedda med hjul vilket gör dem till ett oumbärligt redskap i den större i såväl som den mindre verkstaden. Verktygsvagnar finns både med och utan verktyg, är ofta försedda med lådinsatser och rymmer vanligtvis ett större antal verktyg än traditionella verktygslådor.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
72 produkter
Verktygsvagnarna är försedda med hjul vilket gör dem till ett oumbärligt redskap i den större i såväl som den mindre verkstaden. Verktygsvagnar finns både med och utan verktyg, är ofta försedda med lådinsatser vilket ger bra sorteringsmöjligheter och rymmer vanligtvis ett större antal verktyg än traditionella verktygslådor. En del verktygsvagnar kan man ansluta verktygstavlor med krokar till för enkelt upphängning av sina verktyg på arbetsplatsen eller i verkstaden.

Vertygsvagnar är lämpliga för förvaring av många olika handverktyg. För verktygsvagnar utan medföljande verktygssats finns handverktyg som skruvmejslar, tänger eller hammare att köpa till.

Hos Proffsmagasinets hittar du ett brett sortiment av verktygsvagnar i olika storlekar, både med eller utan medföljande verktygssats, från populära varumärken som Bahco, Stanley, Ironside och Facom m.m.