Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bahco

Bahco har sedan slutet av 1800-talet tillverkat högkvalitativa sågblad och verktyg och blivit ett marknadsledande varumärke med etablissemang över hela Europa och produkter som används världen över. Bahcos grundare, JP Johansson, uppfann och patenterade flera smarta handverktyg under sin livstid som än idag är välkända och flitigt använda av både proffs och hemmafixare. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
757 produkter

Bahcos första patenterade uppfinning kom att bli ”järnhanden” – den justerbara rörtången, tätt följt av skiftnyckeln. Varumärkets logotyp består av en fisk och en krok – symboler som förmedlar produkternas höga kvalitet då Bahcos sågblad tillverkas av samma slitstarka och beständiga stål som just fiskekrokar.

I den breda varumärkeskatalogen finns totalt över 24000 produkter med verktyg av professionell standard som används av branscharbetare inom bygg- och anläggning, bilindustri, industriell metallkapning, allmän industri, parkförvaltning och fruktodling. Tack vare en kombination av toppmodern teknik och användarorienterad verktygsdesign är Bahcos produkter säkra och effektiva att använda och gör därför jobbet både lättare och roligare att utföra, vilket även har resulterat i fina utmärkelser så som Reddot design award, Excellent Swedish design, Japanese Good design award, IDEA International design excellence award, IF design award.

I sortiment hittar du handsågar, sågblad, skiftnycklar, filar, tänger, fasta nycklar, hylsverktyg, skruvmejslar och trädgårdsverktyg och mycket mer. Missa inte serien Bahco ERGO – exklusivt designade verktyg med särskilt fokus på behoven hos yrkesmänniskor. ERGO-verktygen är utvecklade av industridesigners i samarbete med ergonomer och ger verktyg som minskar risken för arbetsskador och ger en ökad komfort och kontroll i det dagliga arbetet kombinerat med en hög prestanda och hållbarhet hos verktyget.

Bahco tar produkt- och arbetsplatssäkerhet på största allvar, främjar hållbarhet och strävar efter att skydda miljö och samhällsnytta på de platser där verksamhet bedrivs genom att implementera miljömässigt sunda policys utformade för att förhindra, mildra och åtgärda eventuell påverkan på den lokala miljön. Det pågår även ett aktivt arbete för att minska mängden förpackningsmaterial samt utveckling av möjligheter till återanvändning och återvinning. På Bahcos Youtubekanal hittar du både produktdemonstrationer och instruktioner som underlättar för dig som användare och i längden även kan bidra till att minska antalet tryckta broschyrer och instruktionsböcker. Köp verktyg från Bahco online hos Proffsmagasinet!