Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

FACOM

FACOM är ett ledande varumärke i Europa inom handverktyg. FACOM-märket är förknippat med århundradenas stora framsteg i bl.a. bilindustrin, järnväg, luftfart, flyg och även djuphavsutforskning, rymdresor, medicinska framsteg, högteknologi, extrema sporter, monument och de största byggprojekten. Hos Proffsmagasinet hittar du ett brett utbud av olika sorters handverktyg som nyckelverktyg och hylsor, skruvmejslar, hammare och tänger, men även förvaringslösningar i form av hårda och mjuka förvaringsväskor, verktygsvagnar och tillbehör från FACOM. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1276 produkter
Relaterade artiklar:

FACOM är ett ledande varumärke i Europa inom handverktyg som under de senaste 100 åren har FACOM infört en oöverträffad kvalitetsstandard. Verktyg från FACOM är testade under extrema förhållanden och drar nytta av en gratis livstidsgaranti för ersättning eller reparation. FACOMs distributörsnätverk ansvarar för att tillämpa denna garanti åt dig, huvudsakligen genom omedelbar standardbyte.

Verktyg som tas emot vid reparation integrerar en etablerad process, baserad på spårbarhet och regelbunden revision. FACOM utvecklar verktyg med innovation som ledord, för att designa verktyg som ökar in produktivitet utan att tumma på prestanda eller kvalitet.

Innovation

Din arbetsmiljö kan ändras varje dag och nya teknologier transformerar ditt arbete. FACOMs forskningscenter arbetar med att förutse uppkomsten av dessa teknologier och de verktyg du kommer behöva imorgon. Nya designer, vetenskap om material, innovation av processer; allt används för att erbjuda de mest anpassade verktygen som möter de högsta nivåerna av professionella krav. FACOM eftersträvar att ta fram verktyg som är mer effektiva för att öka din produktivitet, smarta för att förenkla det dagliga arbetet, ergonomiska för att reducera ansträngning och tillförlitliga för att säkra total säkerhet vid användning. FACOM fokuserar inte bara på utveckling av själva verktygen, utan även förvaringslösningar för att hjälpa dig spara tid och förhindra att du förlorar dina verktyg.

Maskiner & verktyg

FACOM har ett brett sortiment av handverktyg som bland annat innehåller olika typer av nyckelverktyg som insexnycklar, blocknycklar, ringnycklar och U-nycklar i olika storlekar, men även hylsor, skruvmejslar, hammare och tänger. Hos Proffsmagasinet hittar du även el- och tryckluftsdrivna verktyg i form av bland annat mutterdragare och spärrskaft.

Förvaring

FACOMs sortiment av förvaringslösningar för maskiner och verktyg består av både mjuka och hårda förvaringsväskor, samt verktygsvagnar och tillbehör.