Har du bestämt dig för att köpa en tryckluftsdriven mutterdragare men vet inte vilken du ska välja? Det här är de fem modeller vi säljer mest av just nu.

Idag kan du få en batteridriven mutterdragare med kraft så att det räcker och blir över, men att de allra flesta väljer batteridrivet innebär inte att det inte finns en plats för tryckluftsdrivna verktyg. Om du till exempel arbetar i ett garage eller en verkstad eller redan har en kompressor finns det flera goda skäl att investera i en pneumatisk ”mutterknackare”.

Läs mer i vår stora guide Så väljer du rätt mutterdragare.

Glöm inte kompressorn

När det kommer till batteridrivna mutterdragare är det tillverkare som Milwaukee, Bosch och Hikoki som dominerar. När man tittar på tryckluftsdrivna mutterdragare är det i stället tillverkare som Bahco, Ingersoll Rand, Beswell och Facom som gäller. De allra flesta har en anslutningsgänga på ¼ tum för att koppla på slangen. Däremot skiljer de sig åt i hur mycket luft de förbrukar. Därför är det viktigt att du kontrollerar kapaciteten på din kompressor innan du beslutar dig för vilken mutterdragare du ska välja.

Läs mer i vår guide Så väljer du rätt kompressor.

Kunderna efterfrågar hög prestanda

Så länge du har en passande kompressor att driva dina verktyg med kommer du få mycket kraft för pengarna om du väljer att köpa en tryckluftsdriven mutterdragare. Många av våra mest sålda mutterdragare för tryckluftsdrift har ett vridmoment på 1000 newtonmeter eller mer. Det är långt mycket mer än vad du behöver för att byta däck på bilen, hur hårt hjulbultarna än sitter.