Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Mitsubishi Electric VL-100Art.nr: VS17720

Mitsubishi Electric
Miniventilation
Beskrivning
Art.nr: VS17720
Miniventilation med ett luftflöde på 65-105 m3/h som ventilerar bort otrevliga lukter, mögel och radon. Värmeväxlingsfunktionen förbättrar din inomhusmiljö.
Prisjakt
PriceRunner
5 500 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: VS17720
Miniventilation med ett luftflöde på 65-105 m3/h som ventilerar bort otrevliga lukter, mögel och radon. Värmeväxlingsfunktionen förbättrar din inomhusmiljö.

Produktinformation

Egenskaper

Mitsubishi Electric VL-100 är en effektiv miniventilation som ventilerar bort otrevliga lukter, mögel och radon via anslutningsrör. Du kan alltså vädra och förbättra inomhusluften trots stängda fönster. Vädrar du med öppna fönster försvinner den värdefulla värmen ut ur huset och kall luft strömmar in, vilket resulterar i en onödig kostnad då luften måste värmas upp. Bästa lösningen på detta problem är Mitsubishi Electric VL-100 som ser till att du får frisk, fräsch luft utan att behöva öppna ett enda fönster. Samtidigt återvinner du ca 75% av energin och behåller värmen. Anledningen till den höga verkningsgraden är den patenterade värmeväxlaren som eliminerar avfrostningsbehovet och som överför en betydligt större del av energin i frånluften än en traditionell värmeväxlare gjord av plast eller aluminium. Med en enkel installation, endast två hål i väggen, passar den perfekt för alla sorters byggnader som har problem med allt från radon och mögel till medfröklukt och dålig ventilation. Miniventilationen ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar.

Lukt, mögel, rökning, radon – det är mycket som kan påverka inomhusmiljön och ditt välbefinnande. Det radon som finns i luften är farligt för människan att andas in eftersom det ökar risken att få lungcancer. Att installera ventilationsaggregatet från Mitsubishi Electric sänks radonhalten rejält även vid låg fläkthastighet.

Mitsubishi Electric VL-100 passar utmärkt till alla sorters byggnader. Allt från byggbodar och mindre lokaler till hemmabruk i friggebodar, källare och garage men också i radonhus och små konferensrum där ventilation saknas eller behöver förbättras. Den lämpar sig för alla som vill ha god ventilation utan att gå miste om inomhusvärmen.
  • Förbättrar effektivt din inomhusmiljö med sin fantastiska värmeväxlingsfunktion
  • Med miniventilationen kan du till en låg kostnad vädra och förbättra inomhusluften året om, utan att behöva öppna ett enda fönster. Samtidigt återvinner du ca 75% av energin och behåller värmen
  • Ger både fräschare inomhusluft och hjälper dig att spara pengar
  • Mycket enkel installation, endast två hål i väggen för till- och frånluft
  • Perfekt för hemmet, mindre lokaler, kontoret, radonhus etc. där ventilation saknas eller behöver förbättras

Leveransomfattning

  • Anslutningsrör för till- och frånluft
Tekniska data
Rekommenderad areaHögsta hastighet: Ca 80 m2Lägsta hastighet: Ca 45 m2
Luftflöde

Låg: 65 m3/h

Hög: 105 m3/h

Ljudnivå

Låg: 25 dB(A)

Hög: 37 dB(A)

Temp. återvinning, prestanda

Låg: 80%

Hög: 73%

Elmatning220-240/50Hz
Effekt13 - 34 W
Hålstorlekø85 mm
Vikt7,5 kg
Mått (LxBxH)620 x 265 x 200 mm

Specifikationer

EAN 4902901712265

Recensioner

Rekommenderat