Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hellberg

Hellberg Safety är ett svenskt företag som på 60-talet var en av de första pionjärerna med att utveckla hörselskydd i världen. Ett arv som gör Hellberg ett varumärke du kan lita på. Hos Proffsmagasinet hittar du bland annat både passiva och aktiva hörselskydd, skyddsglasögon samt ansiktsskydd som visir och visirhållare från Hellberg. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
64 produkter
Vilken Hellberg-kåpa är rätt för dig?
Relaterade artiklar:

Hellberg Safety är ett svenskt företag som på 60-talet var en av de första pionjärerna med att utveckla hörselskydd i världen. Hellberg är experter inom skyddsutrustning och utvecklar idag hörselskydd, skyddsglasögon samt ansiktsskydd som visir och visirhållare. Skyddsutrustning ska inte hindra dig från att höra och se, då riskerar den att inte användas. Hellberg prioriterar därför både teknik och produktdesign för att du ska kunna fokusera på ditt arbete på ett säkert sätt utan hinder.

Hörselskydd

Hellberg har ett komplett utbud av bekväma hörselkåpor i olika modeller. Smarta funktioner, hög bekvämlighet och användarvänlighet gör det lätt att ha på sig hörselskyddet hela tiden. Med Hellberg behöver du aldrig kompromissa med din säkerhet. Bläddra bland hörselkåpor från Hellberg här!

Aktiva hörselskydd

Aktiva hörselskydd har funktioner som AM/FM radio, Bluetooth och aktiv medhörning. De gör att du aldrig behöver ta av dig ditt elektroniska hörselskydd när du arbetar. Att streama din favoritmusik från telefonen kan hjälpa dig att jobba mer effektivt. Möjligheten att ta emot samtal utan att avbryta det du håller på med passar perfekt för dig med kontoret i fickan. Med nivåberoende aktiv medhörning har du alltid koll på omgivningen – du hör varningssignaler och kan kommunicera med de runt omkring dig.

Passiva hörselskydd

Passiva hörselkåpor passar för allt från låga till extremt höga ljudnivåer. Oavsett vilken modell du väljer får du ett bekvämt hörselskydd med unika Hellberg-lösningar. Hörselkåporna är uppdelade i tre skyddsnivåer, uppmärkta med tydliga säkerhetsfärger för att göra det enkelt att välja rätt nivå.

Tillbehör till hörselskydd

Hygiensatser, laddkablar, batterier och mikrofon-vindskydd – Hellberg tillverkar även tillbehör och reservdelar som behövs för att bibehålla prestandan hos ditt hörselskydd. Hygiensats innehåller de mest grundläggande delarna och bör enligt många tillverkare bytas två gånger om året om hörselskydden används dagligen.

Xstream-serien

Om du vill ett hörselskydd med ett fantastiskt ljud som tillåter dig att njuta av musik och på ett säkert sätt kunna ta telefonsamtal medan du jobbar, kan någon av de tre modellerna i Hellbergs Xstream-serie vara något för dig. Xstream har Bluetooth, Xstream LD har Bluetooth och medhörning, Xstream MP har allt plus bättre ljud, längre batteritid, fler funktioner och medföljande bullerreducerande bommikrofon. Upptäck produkter från Hellberg Xstream-serien här!

Ansiktsskydd

Hellberg erbjuder ansiktsskydd för många olika användningsområden. Visiren och visirhållarna är ergonomiskt formgivna för att vara praktiska och effektiva. De kombineras enkelt med hörselskydd, skyddshjälmar och ansiktsskärmar.

Skyddsglasögon

Skyddsglasögon och korgglasögon från Hellberg ger dig bekvämt ögonskydd mot yttre element och ögontrötthet med en god kvalitet och smidig passform. Skyddsglasögonens goda kvalitet och smidiga passform ger ett utmärkt skydd i tuffa arbetsmiljöer. Hellberg erbjuder skyddsglasögon med olika stilar och linser för att du ska hitta det bästa skyddet för dig.