Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Kärcher

Kärcher är världsledande inom rengöringsbranschen med över 80 års erfarenhet. Kärchers fokus på kvalitet, hållbarhet och pålitlighet gör dem unika. Inom deras sortiment hittar du högtryckstvättar, grovdammsugare, textilvårdsprodukter och mycket mer både för privat och industriellt bruk. Med deras innovativa produkter kan du underhålla ditt hem och arbetsplats på professionellt vis och får enastående resultat varje gång.

Kärchers stora sortiment av produkter för rengöring består av serierna Home & Garden och Professional. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt bruk. Båda koncept inkapslar unika lösningar som Kärcher kurerat med slutanvändaren i åtanke. Städning ska inte vara jobbigt eller tidskrävande, det ska vara effektivt och ordentligt - något som Kärcher garanterar. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
402 produkter

För alla utmaningar inom städ och underhåll

Det är bevisat att vi mår bra när det är rent omkring oss. Människan strävar efter ordning och reda men det är inte alla som har tiden eller kunskapen att bibehålla den höga standarden vi har på vår direkta omgivning. Med sin långa erfarenhet och branschledande innovation har Kärcher skapat ett brett sortiment av renhållningsprodukter som är noga anpassat efter varje område. Husfasaden, badrummet, verkstaden eller fabriken - ingen utmaning är för stor för Kärcher.

Högtryckstvättar - Kraftfull rengöring för alla ytor

Kärchers högtryckstvättar, inklusive deras hetvattentvättar, är kända för att leverera imponerande rengöringsresultat. Oavsett om det är smutsiga fasader, nedsmutsade terrasser eller bilen som behöver en uppfräschning, så har Kärcher den perfekta högtryckstvätten för jobbet. Med enastående tryckkraft och smarta funktioner, som justerbara vattenstrålar och det unika ergonomiska EASY! Force-spolhandtaget, kan du enkelt och snabbt återställa ytor till sin forna glans. Kärcher är också den enda tillverkaren av högtryckstvättar som är medlem i Water Efficient Label Scheme, vilket visar deras engagemang för vattenbesparing och miljövänlig rengöring.

Grovdammsugare - Städa effektivt och bekvämt

När det kommer till professionell rengöring av byggplatser, verkstäder eller andra dammiga miljöer, är Kärchers grovdammsugare oumbärliga. Dessa kraftfulla maskiner suger upp både vått och torrt damm och smuts med lätthet, och deras robusta konstruktion gör dem perfekta för tuffa arbetsförhållanden. Med hög kapacitet och praktiska tillbehör såsom förlängningsslangar och olika munstycken, kan du snabbt och effektivt hålla dina arbetsplatser rena och säkra.

Textilvårdsprodukter - För en fräsch och ren miljö

Kärchers textilvårdsprodukter är utformade för att ta hand om dina tyger och textilier, både hemma och på arbetsplatsen. Med högkvalitativa ångmatt- och textilrengörare kan du enkelt ta bort envisa fläckar och oönskade lukt från dina möbler, mattor och kläder. Kärcher erbjuder också professionella maskiner för textilvård, som gör det möjligt att rengöra och fräscha upp större ytor på ett effektivt och skonsamt sätt.

Oavsett vilken rengöringsutmaning du står inför, kan du lita på att Kärcher har rätt verktyg för att klara jobbet. Med deras pålitliga produkter och innovativa teknik, kan du uppnå enastående rengöringsresultat varje gång. Välj Kärcher och upplev skillnaden i rengöringens värld!

 

Vad gör Kärchers produkter hållbara?

Kärcher strävar efter att göra sina produkter hållbara genom att fokusera på tre viktiga faktorer: effektivitet, hållbarhet och resurshantering. Genom att erbjuda högpresterande rengöringslösningar minskar Kärcher produkternas energi- och vattenförbrukning, samtidigt som de bibehåller en lång livslängd och enkel reparation. Med deras innovativa teknik och hållbara materialval hjälper Kärchers produkter till att främja miljömedvetenhet och hållbar utveckling.