08-34 47 00Gratis frakt över 625 kr*
Bosch
Bosch grundades 1886 i Stuttgart av Robert Bosch. Redan från starten präglades företaget av innovativ styrka och socialt engagemang. Genombrottet för företaget kom på 1989-talet då Bosch utvecklade det första driftdugliga tändsystemet med magnetapparat för bilmotorer. I dag är Bosch underleverantör till fordonsindustrin, tillverkare av elverktyg, industri- och byggnadsteknik och förpackningsteknik.

Bosch-koncernens strategiska mål är att leverera innovationer för en uppkopplad livsstil. Bosch höjer människors livskvalité över hela världen, med produkter och lösningar som är både innovativa och intresseväckande. Kort sagt, Bosch skapar teknologi som är "Invented for life".

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du bl.a. elverktyg och elverktygstillbehör som t.ex. bilningshammare, cirkelsågar, borrhammare, skruvdragare, tigersågar, multiverktyg, sticksågar, batterier, laddare, borr, bits, hålsågar, blandarvispar, sågklingor, sågblad, skruvar m.m. Vi har även avståndsmätare, korslaser, arbetslampor, videoskop, förvaringsväskor, dammsugare o.s.v.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1665 produkter

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.