Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch

Bosch är kända för sina ledande innovationer inom elverktyg och inte minst för sin serie av förstklassiga tillbehör. Hos Proffsmagasinet hittar du ett stort sortiment av pro batteridrivna maskiner från Bosch så som skruvdragare, kap- och gersåg samt multiverktyg.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1701 produkter
Bosch är kända för sina ledande innovationer inom elverktyg och inte minst för sin serie av förstklassiga tillbehör. Hos Proffsmagasinet hittar du ett stort sortiment av pro batteridrivna maskiner från Bosch så som skruvdragare, kap- och gersåg samt multiverktyg. Från Bosch kan du vänta dig innovativa elverktyg så som BITURBO Brushless som är en serie lätta verktyg som ger maximal, sladdlös prestanda för tunga arbeten som kan ge upp till 2000 W kraft. Eller upplev växelsystemet X-LOCK hos slipmaskiner som gör att du kan växla tillbehör så som kapskivor och stöddynor med X-LOCK på bara 3 sekunder med bara ett klick.

Proffsmagasinet har även noggrant utvalda mätinstrument så som regelsökare, vinkelmätare och vattenpass att komplettera verktygslådan med. Investera i laserinstrument, en robust och precis laser som gör arbetet lättare och snyggare, du hittar Bosch linjelasrar och korslasrar här. Gör dessutom ditt trädgårdsarbete enklare med Bosch trädgårdsverktyg online så som lövblåsar från Bosch.

Produktiva arbetsdagar med Bosch appar
Ladda med fördel ned Bosch TOOLBOX som är en gratis app med syftet att göra hantverkare och proffs ännu effektivare i det dagliga arbetet. Funktioner så som rapportmall, byggdokumentation, mätkamera, enhetsomvandlare med mera hjälper dig att hålla full koll. Bosch har också tagit fram appen PRO360 som hjälper dig att ha en aktuell inblick om deras tjänster nu och i framtiden – så som verktygsgarantier. I appen får du också en överblick på dina enheter oavsett om du befinner dig ute på fältet eller på kontoret.

Bosch Professional 18V Cordless System
Sedan 2008 är Bosch Professional 18V System är fullständigt kompatibelt för att du fritt ska kunna mixa och matcha alla verktyg och batterier och laddare i din 18V Bosch-garderob, något Bosch benämner som sitt 18V Cordless System. Bosch mest kraftfulla batteri någonsin är ProCORE 18V med Flexible Power System. ProCORE 18V är ett högeffektivt batteri för upp till 1600 W kabeleffekt och som lämpar sig perfekt för alla borr- och skruvarbeten där en låg vikt och hög prestanda spelar stor roll. Bosch 18V-batterier har ett slidefäste, medan Bosch 12V-batterier är av stavmodell. Proffsmagasinets sortiment av batterier och laddare för dina Bosch Professional-verktyg hittar du här.

Passar blå Bosch Professional och grön Bosch DIY ihop?
Observera att maskiner och tillbehör så som batterier och laddare från Bosch Professional endast är kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den blå Bosch Professional-serien. Du kan alltså inte använda blå Bosch-produkter ihop med produkter från den gröna Bosch DIY-serien.

Förvaring med Bosch Mobility System
Förvara och transportera dina blå verktyg med hjälp av Bosch Mobility System. Stapla din samling av Boschverktyg i de smidiga L-BOXX som är försedda med snäpplås för att enkelt öppnas. L-BOXX är tillverkade av tåligt och robust material som klarar att hänga med på arbetsplatsen. Du hittar all hård maskinförvaring från Bosch här.