Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch Professional

Bosch Professional erbjuder ett premiumsortiment av verktyg, tillbehör och mätteknik som är skräddarsytt för professionella hantverkare och industrin. Hos Proffsmagasinet hittar du kraftfulla borrmaskiner, precisionsvinkelslipar och robusta sågar från Bosch Professional, alla utformade för att uppfylla de höga förväntningarna hos professionella hantverkare. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1677 produkter
Upptäck Bosch EXPERT

Bosch Professional sticker ut med sitt avancerade utbud av tillbehör, som borrar, slipmaskiner eller starlock-blad som förbättrar effektiviteten och mångsidigheten hos våra verktyg. Våra sladdlösa verktyg, både i 12V- och 18V-serierna, erbjuder oöverträffad kraft och rörlighet, vilket gör dem idealiska för professionell användning på olika arbetsplatser. Upptäck Bosch Professional och hitta verktyg som kombinerar teknisk innovation, hållbarhet och prestanda - de perfekta partnerna för ditt professionella hantverk.

Hos Proffsmagasinet hittar du ett stort sortiment av batteridrivna maskiner från Bosch så som skruvdragare, kap- och gersåg samt multiverktyg. Från Bosch kan du vänta dig innovativa elverktyg så som BITURBO Brushless som är en serie lätta verktyg som ger maximal, sladdlös prestanda för tunga arbeten som kan ge upp till 2000 W kraft. Eller upplev växelsystemet X-LOCK hos slipmaskiner som gör att du kan växla tillbehör så som kapskivor och stöddynor med X-LOCK på bara 3 sekunder med bara ett klick.

Mätinstrument med garanterad precision

Mätteknik är en kärnkompetens hos Bosch Professional. Från laseravståndsmätare till digitala vattenpass - Bosch mätverktyg är exakta, tillförlitliga och enkla att använda, vilket garanterar precision i ditt arbete. Proffsmagasinet har noggrant utvalda mätinstrument från Bosch Professional så som regelsökare, vinkelmätare och vattenpass att komplettera verktygslådan med. Investera i laserinstrument, en robust och precis laser som gör arbetet lättare och snyggare, du hittar Bosch linjelasrar och korslasrar här.

Produktiva arbetsdagar med Bosch appar

Ladda med fördel ned Bosch TOOLBOX som är en gratis app med syftet att göra hantverkare och proffs ännu effektivare i det dagliga arbetet. Funktioner så som rapportmall, byggdokumentation, mätkamera, enhetsomvandlare med mera hjälper dig att hålla full koll. Bosch har också tagit fram appen PRO360 som hjälper dig att ha en aktuell inblick om deras tjänster nu och i framtiden – så som verktygsgarantier. I appen får du också en överblick på dina enheter oavsett om du befinner dig ute på fältet eller på kontoret.

Bosch Professional 18V Cordless System

Sedan 2008 är Bosch Professional 18V System är fullständigt kompatibelt för att du fritt ska kunna mixa och matcha alla verktyg och batterier och laddare i din 18V Bosch-garderob, något Bosch benämner som sitt 18V Cordless System. Bosch mest kraftfulla batteri någonsin är ProCORE 18V med Flexible Power System. ProCORE 18V är ett högeffektivt batteri för upp till 1600 W kabeleffekt och som lämpar sig perfekt för alla borr- och skruvarbeten där en låg vikt och hög prestanda spelar stor roll. Bosch 18V-batterier har ett slidefäste, medan Bosch 12V-batterier är av stavmodell. Proffsmagasinets sortiment av batterier och laddare för dina Bosch Professional-verktyg hittar du här.

Passar blå Bosch Professional och grön Bosch DIY ihop?

Observera att maskiner och tillbehör så som batterier och laddare från Bosch Professional endast är kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den blå Bosch Professional-serien. Du kan alltså inte använda blå Bosch-produkter ihop med produkter från den gröna Bosch DIY-serien.

Förvaring med Bosch Mobility System

Förvara och transportera dina blå verktyg med hjälp av Bosch Mobility System. Stapla din samling av Boschverktyg i de smidiga L-BOXX som är försedda med snäpplås för att enkelt öppnas. L-BOXX är tillverkade av tåligt och robust material som klarar att hänga med på arbetsplatsen. Du hittar all hård maskinförvaring från Bosch här.