Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Rapid

Rapid har en lång historia och tradition av att erbjuda användarvänliga produkter som möter dagens behov. Sedan 1936 har varumärket byggt sitt koncept på svensk ingenjörskonst, vilket innebär pålitlig kvalitet och smarta detaljer för att underlätta vardagen. Med lyhördhet för marknadens behov har Rapid lyckats bli en ledande fästspecialist som ständigt strävar efter utveckling och innovation, för att möta sina användares krav och önskemål. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
92 produkter

Rapid är en ledande leverantör av innovativa fästlösningar för både professionella och hobbymässiga användare. Med en lång historia av svensk ingenjörskonst och fokus på användarvänliga produkter, erbjuder Rapid ett omfattande sortiment av högkvalitativa häftpistoler, limpistoler, blindnittänger, varmluftspistoler och trädgårdstänger. Vårt mål är att göra fästning och montering enklare och effektivare, oavsett vilket projekt du arbetar med. Med produkter från Rapid är det bara din fantasi som sätter gränserna för vad du kan åstadkomma.

Häftpistoler och Klammer

Utforska Rapid's omfattande sortiment av häftpistoler och tillbehör, perfekta för alla projekt, från professionella hantverkare till hemmafixare. Med våra kraftfulla verktyg kan du enkelt fästa allt från byggplast till möbeltyg eller läder. Endast din fantasi sätter gränserna för vad du kan åstadkomma med Rapid.

Limpistoler

Upptäck användbarheten hos Rapid's limpistoler för olika ändamål – från fästning och montering till reparationer och dekorativa projekt. Det breda urvalet av limpistoler passar både proffs och hemmafixare och är perfekta för allt från pyssel och dekor till reparation av skor eller porslin.

Blindnittänger

Rapid erbjuder flera sorters blindnittänger och ett omfattande utbud av blindnitar och blindnitmuttrar för att fästa ihop hårda material som plåt och metall. Perfekt för projekt där du bara kan komma åt en sida av materialet, som montering av stänkskärmar eller takrännor på huset.

Varmluftspistoler

Varmluftspistoler från Rapid är mångsidiga verktyg för både praktisk problemlösning och byggprojekt. Använd dem för att ta bort färg, tina upp rör, forma material eller krympslang. Med olika typer av varmluftspistoler och utbytbara munstycken kan du hantera olika användningsområden effektivt.

Trädgårdstänger

Med Rapid's trädgårdstänger kan du fästa upp växter eller montera stängsel på ett skonsamt sätt. Vårt sortiment inkluderar tre typer av trädgårdstänger och ett brett utbud av ringklammer för olika trädgårdsprojekt.

Effektiva fästlösningar för snabbare framsteg - Köp produkter från Rapid online hos Proffsmagasinet!