Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Bosch GLL 2-10Art.nr: CQ17000

Bosch
Korslaser
Beskrivning
Art.nr: CQ17000
Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer. Intuitiv och enkel hantering med en hand. Horisontell och vertikal självnivellering upp till 4°.
Prisjakt
PriceRunner
1 191 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 15 juli
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: CQ17000
Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer. Intuitiv och enkel hantering med en hand. Horisontell och vertikal självnivellering upp till 4°.

Produktinformation

Egenskaper

Bosch GLL 2-10 Korslaser med horisontella och vertikala laserlinjer. Intuitiv och enkel hantering med en hand. Horisontell och vertikal självnivellering upp till 4°.

Den kompakta GLL 2-10 Professional gör nivellering inomhus enkelt. Den är perfekt för användning på kort avstånd med en horisontell och en vertikal laserlinje. Tack vare endast en brytare och två tydliga knappar gör denna kompakta linjelaser intuitiv och perfekt att hantera vid nivellering. GLL 2-10 Professional är robust med damm- och stänkvattenskydd i klass IP 54.

Den är lämplig för olika användningsområden inomhus, som nedfällda tak, montering av hyllor, dörrar och uttag, installation av dräneringsrör och golvläggning. GLL 2-10 Professional har ett arbetsintervall på upp till 10 m och kan självnivellera upp till +/- 4° på mindre än 4 sekunder. När verktyget har stängts av är pendelfunktionen låst för säker transport. Perfekt för användning med det roterande fästet RM 1 Professional, som snabbt kan fästas med en enkel glidmekanism.
  • Horisontella och vertikala laserlinjer
  • Flexibel vid användning med vridbar multifunktionshållare RM 1 Professional för inriktning av laserlinjerna och med många fästmöjligheter
  • Enkel hantering med en hand och intuitivt gränssnitt
  • Horisontell och vertikal självnivellering upp till ±4°
  • Robust med IP 54
  • Pendellåsningen ger säkra förflyttningar
  • 1/4" och 5/8" trefotsgängning

Leveransomfattning

  • 3 stycken 1,5V-batterier
  • 1 styck Förvaringsväska
Tekniska data:
Laserdiod 630 – 650 nm, < 1mW
Laserklass 2
Arbetsintervall 10 m
Nivelleringsnoggrannhet ± 0,3 mm/m
Självnivelleringsintervall ± 4°
Skyddsklass IP54
Strömmatning 3 st. 1,5 V LR6 (AA)
Drifttid, max. 6 h vid korslaser- och punktanvändning8 h vid korslaseranvändning12 h vid linje- och punktanvändning16 h vid linjeanvändning22 h vid punktanvändning
Projicering 2 linjer
Vikt Ca 0,49 kg
Stativgänga 1/4", 5/8"
Laserlinjefärg Röd

Specifikationer

Låsfunktion Ja

Batteri ingår Ja

Laserfärg Röd

Stativgänga 1/4 Tum, 5/8 Tum

EAN 3165140850247

Nedladdningsbara filer

Garanti

Förläng din garanti till 3 år med Bosch PRO360
Gratis förlängning på dina Bosch Professional el-verktyg från 1 till 3 år. Snabbt och helt kostnadsfritt via serviceportalen PRO360. Du behöver bara registrera dig en gång, därefter får du löpande ta del av aktuella och kommande erbjudanden. Med den digitala verktygslistan får du en perfekt överblick över dina verktyg och deras garantier. Dessutom kommer du att få tillgång till ännu fler tjänster som gör dig ännu effektivare. Läs mer om Bosch förlängda garanti och registrera din produkt här.

Recensioner

Rekommenderat