Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Dremel

Dremels produkter är kända för sin mångsidighet och höga prestanda. Oavsett om det handlar om att skära, slipa, polera, grava, borra eller snida, är Dremels verktyg utformade för att leverera överlägsen precision och kontroll för en mängd olika applikationer. Från hobbysnickerier och konstprojekt till hantverksarbete och reparationer, är Dremel verktyg det perfekta valet för alla som strävar efter perfektion i sitt arbete. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
69 produkter
Relaterade artiklar:

Som pionjär inom roterande verktyg har Dremel alltid varit i framkant när det gäller innovation och teknologi. Genom kontinuerlig forskning och utveckling fortsätter Dremel att introducera nya produkter och funktioner som gör det enklare och mer effektivt att skapa och utföra olika projekt. Från trådlösa multiverktyg till avancerade tillbehör och tillämpningar, är Dremel dedikerat till att erbjuda användare den bästa möjliga upplevelsen och resultatet. Dremels världsberömda multiverktyg kan användas till många projekt, både inom- och utomhus.

Albert J.Dremel grundade företaget 1932 i Wisconsin och hann under sin livstid patentera 55 uppfinningar. År 1935 uppfanns det första multiverktyget som är väl förknippat med Dremel. Det spelar ingen roll om du är en erfaren hantverkare eller nybörjare – Dremel är perfekt för alla som vill ha precisionsverktyg för många olika användningsområden, t.ex. gravyr, snideri, fräsning, skärning, sandpappersslipning, polering och mycket mer. Köp Dremel online hos Proffsmagasinet!