År 1932 grundade Albert J. Dremel företaget Dremel Manufacturing Company. Företaget erbjöd ett handhållet höghastighetsverktyg som han namngav Moto-verktyget.

Produktens mångsidiga prestanda vädjade till både hobbyanvändare och hantverkare. Användarna berömde Moto-verktyget som den perfekta problemlösaren. Dess kompakta storlek, mångsidighet och höga hastighet erbjöd alla ett alternativ till stora, skrymmande elverktyg. Användningsområdena för det roterande verktyget är otaliga och förblir endast begränsade av ens egen fantasi.

Dremel tror att när vi alla skapar och bygger, så är vår värld en bättre, mer personlig plats att leva i. Därför är det deras mål att ge dig möjlighet att uppnå din vision om att leva upp dina idéer. För att du ska kunna göra detta ger dom dig alla verktyg du behöver för att ta itu med specialiserade uppgifter och utmaningar inom dina projekt, från ett omfattande system av produkter till projektidéer och från nybörjarguider till proffstips.

Dremels Utveckling

Mycket har förändrats sedan Dremel-märket grundades. Dremels roterande verktyg har vuxit till att omfatta många sladd-och sladdlösa modeller, och i ett försök att göra de roterande verktygen ännu mer mångsidiga erbjuder vi mer än 150 tillbehör och flera insatsverktyg. Dessa produkter kan du se och läsa mer om på Proffsmagasinet!

Under årens lopp har märket Dremel expanderat utöver roterande verktyg för att erbjuda skapare en komplett rad mångsidiga verktygssystem som levererar den perfekta lösningen för nästan alla jobb. Med våra kompakta sågar, butanverktyg och specialprodukter har skapare lärt känna och lita på att Dremel-märket slutför sina projekt.

Användarna

Hemma tycker människor att Dremel är praktiskt för att reparera sina hem, berika sina hobbyer och dekorera samt förbättra sina livsmiljöer både inomhus och utomhus. Dremel-varumärket har ett rykte för kvalitet och prestationer bland hantverkare, skapare, gör-det-självare och yrkesverksamma. Utanför hemmet hittar du Dremel-produkter i byggbranschen, i skolklassrum, backstage i teatrar, i laboratorier och på interaktiva museer. Oavsett var produkter används ser folk deras Dremel-verktyg som den perfekta lösningen på många av livets dagliga sysslor och problem. Oavsett om du ska skära, slipa, gravera eller rengöra så garanterar vi att med en Dremel-produkt så kommer du att få en bättre slutprodukt, ett snabbare resultat samt en enklare användning.

Läs mer och se Dremels sortiment hos Proffsmagasinet!