Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Schneider Electric

Schneider Electric är ett globalt varumärke som erbjuder produkter inom el, till både företag och privatpersoner. Varumärket har sina rötter i Frankrike och påbörjade sin resa inom stål- och maskinindustrin under den första industriella revolutionen på 1800-talet. Hos Proffsmagasinet hittar du bland annat el-detaljer så som matchande strömbrytare och vägguttag från Schneiders olika designserier, exempelvis Renova och Exxact. Läs mer

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
2192 produkter
Så sparar du el med Wiser

Energieffektivitet och digital teknik

Tillgång till energi och digital teknik är en grundläggande rättighet menar Schneider Electric som sedan start drivit sin verksamhet med ett stort engagemang, hög expertis och ett konstant arbete för innovationer på alla nivåer. En ökad digitalisering och en mer utbredd användning av eldrivna lösningar kan bidra till ett mer klimatsmart samhälle, där hemmen spelar en viktig roll. Schneider erbjuder lösningar som hjälper dig till ett mer energieffektivt hem, exempelvis genom produktserien Schneider Wiser.

Få kontroll på elförbrukningen i ditt hem med Schneider Wiser

Wiser är en apparatserie som låter dig skapa ett smart hem, med appstyrd belysning och strömförsörjning. Serien innehåller smarta produkter för hela hemmet, så som strömställare, och vägguttag för installation men även smart plug – ett fristående eluttag som enkelt kopplas in i ditt vanliga vägguttag och ger möjlighet till appstyrning. Wiser erbjuder även brandvarnare och vattenläckagedetektor, IP-kamera och rörelsesensor med mera. Utforma ditt smarta hem helt efter eget behov och kom igång med en modern och smidig vardag. Wiser-systemet är dessutom kompatibelt med Amazon Alexa, Google Assistant och Siri. Schneider Wiser låter dig ha koll på hemmet och bidrar till en mer säker, energieffektiv och personaliserad hemmiljö. Läs mer om hur Schneider Wiser fungerar här!

Detaljer som gör skillnad i din heminredning

Att trivas hemma handlar om en kombination av flera olika element. Förutom att ha en bra grund med fungerande belysning, värme och bekvämligheter så är det även viktigt att trivas med känslan och inredningen hemma. Oavsett om du är trendkänslig och designintresserad eller har din alldeles personliga stil på ditt hem så blir detaljerna en del som kan ge den avgörande helhetskänslan. Schneider Electric gör det enkelt att skapa en enhetlig känsla med hjälp av de olika designserierna på strömbrytare och vägguttag som matchar snyggt men även ger praktisk funktionalitet till dina olika rum.

Schneider Electric Exxact

Exxact är en komplett apparatserie med matchande produkter för många olika behov, så som vägguttag, dimmer, termostat och strömbrytare men även data och teleprodukter. Modern och tidlös design som passar i de flesta miljöer, utformad för snabb, säker och enkel installation. Exxact-serien finns både för infälld och utanpåliggande montering, som även kan monteras utomhus genom att lägga till en tätningssats eller IP44-dosa.

Schneider Electric Renova

Renova är apparatserien med klassisk design, som låter dig återskapa äldre miljöer eller förse den moderna heminredningen med retrodetaljer. Serien erbjuder exempelvis strömbrytare och vägguttag som för tankarna tillbaka till början av 1900-talet, med rundade former och smala lampknappar som ger den rätta känslan till rummet. Stilrena och stämningshöjande detaljer i svart eller vitt utförande, som passar så väl det moderna hemmet som till en noga uttänkt vintageinredning.

Schneider Electric Trend

Trend är en klassisk apparatserie som lanserades år 1988, med diskreta produkter i vitt som tillgodoser de flesta behoven för eldetaljer i hemmet. I serien hittar du strömställare, vägguttag, dimmer, rörelsedetektor, timer, termostater och jordfelsbrytare samt data och teleprodukter. Trend är en av de mest köpta apparatserierna i Sverige, tack vare sin enkla design som passar i princip alla miljöer, kombinerat med en hög kvalitet till ett bra pris. Upptäck produkter från Schneider Trend här!

Schneider Electric Aqua Stark

Aqua Stark är en extra tålig apparatserie som klarar påfrestande miljöer där både fukt och tuffare förhållanden förekommer. Serien är noga testad och utvärderad som säker att använda i offentliga miljöer så som restaurangkök, idrottshallar och lantbruk men passar även utmärkt i hemmet, i de miljöer där exempelvis vattenstänk eller väderpåverkan förekommer. Aqua Stark erbjuder eluttag och strömbrytare lämpliga för förslagsvis tvättstugor och badrum, på uteplats och altan eller varför inte garage och snickarbod. Med slagtålig och fuktsäker design får du både hållbara och säkra eldetaljer, även i hem där det finns nyfikna barn och djur. Upptäck produkter från Schneider Aqua Stark här!

E-mobilitet – ladda elbilen hemma

Det moderna fordonet stavas ELBIL! Kanske du redan har en elbil eller går i tankar på att byta ut nuvarande bil mot ett mer klimatsmart alternativ? För att maximera bekvämligheten för dig och din elbil kan du ha en alldeles egen laddbox hemma. Med Schneiders EVlink laddar du bilen snabbt, enkelt och tryggt. EVlink är utvecklad för att tåla tuffa miljöer och kan installeras både inomhus, i garaget eller utomhus på uppfarten. Förutom EVlink erbjuder Schneider flera olika lösningar och tillbehör när du vill skapa din egen laddstation hemma. Upptäck Schneiders produkter för E-mobilitet här!