Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

STANLEY Skruvdragare

Nedan presenteras vårt sortiment av skruvdragare. Alla verktyg i denna kategori är sladdlösa, d.v.s. batteridrivna.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
9 produkter
  • 1
Relaterade artiklar:
Nedan presenteras vårt sortiment av skruvdragare. Det finns en del olika typer i skruvdragarsläktet. Skruvdragaren är en relativt enkel maskin och används för att skruva in skruv i material som trä och gips. Borrskruvdragaren är en mer mångsidig maskin som har möjlighet, till skillnad från en enkel skruvdragare, att både borra och skruva. Slagskruvdragare har ett högre vridmoment än skruvdragare och borrskruvdragare och används ofta för att skruva in långa träskruvar. För svåråtkomliga platser finns det även skruvdragarmaskiner med längre skaft och ledade vinklar. Läs mer om olika typer av skruvdragare här.

Skruvdragarens vridmoment är ofta inställbart och avgör hur hårt skruven kommer att dras.

Skruvdragaren har i regel en inbyggd bitshållare med sexkantsfäste där du sätter i olika bits beroende på vad för typ av skruv som ska skruvas i. Andra typer, till exempel borrskruvdragare, kräver en separat bitshållare för att hålla bitsen på plats. Det finns bits med olika spets, som till exempel den klassiska med rakt spår, krysspår, torx, med mera. Läs om hur du väljer rätt bits till din skruvdragare här.

Batteri och tillbehör


Hos oss kan du hitta batteri till din batteridrivna skruvdragare, bland annat 12V, 18V, 36V. Laddningstiden för ett verktygsbatteri beror på flera faktorer, bland annat hur snabb laddaren är och hur hög kapacitet batteriet har.

Med tillbehör till borrskruvdragare kan du göra mer än bara borra och skruva, som till exempel slipa, fila, polera, borsta, med mera. Ska du ut och fiska är isborr det viktigaste verktyget. Med en isborrspiral kan du använda din borrskruvdragare för isfiske.

Populära skruvdragare i vårt sortiment


I sortimentet finns skruvdragare från varumärken som Dewalt, Bosch, Hikoki, Metabo och Milwaukee. Är du osäker på vad du ska välja, ta en titt i Kunskapsportalen för tester. Bland bäst i test skruvdragare är 12V och 18V populärast. Eller ta en titt på våra 5 populäraste skruvdragare för under 1000 kronor.

Alla verktyg i denna kategori är sladdlösa, d.v.s. batteridrivna.