Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Televes 381950Art.nr: 3035853

Televes
Kontakt
TRS- och DRS
Beskrivning
Art.nr: 3035853
Compression-kontakter av TRS- och DRS typ innebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats.
Prisjakt
PriceRunner
26 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
Hona, blå

Estimerat 8-10 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3035853
Compression-kontakter av TRS- och DRS typ innebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats.

Produktinformation

Egenskaper

Compression-kontakter av TRS- och DRS typ innebär ett nytänkande inom compression-tekniken. Flera innovativa nyheter har införts varav några patenterats. En förändring är den unika lösningen med yttre O-ringen, som ger full metallisk kontakt mellan mutter och anslutningskontakt. Detta garanterar att kontakten får rätt dragmoment och tillika rätt impedans. Ett känt faktum är att även F-kontakter som dragits med momentnyckel har en tendens att lossna pga t.ex. vibrationer. I dessa nya kontakter förhindras detta genom en unik låsring (L utförandet). Bland det som PCT patenterat finns en lösning med dubbla 360 graderscompression-ringar som ger optimal draglast och skärmningsegenskaper samt skydFör installatören är dessa kontakter snabbare och enklare att arbeta med. Speciellt med det nya ergonomiskt designade compression-verktyget.Alla kontakter är färg- och typmärkta med en färg för varje kabel-typ.dar mot fuktinträngning. DRS-serien är för normalinstallationer medan TRS-kontakterna används för riktigt krävande ändamål där högsta möjliga prestanda är ett måste. TRS-kontakterna är i ett något kortare hus och kan därför med fördel användas i trånga utrymmen. Med compressionstekniken finns också kontakter för BNC och RCA.

Specifikationer

EAN 7321411025110

E-nummer 6075578

Rekommenderat