Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Trallskruv

Trallskruvar är typ av skruv som är specifikt utformade för att fästa trallvirke mot träregel och leverera överlägsen prestanda och hållbarhet utomhus. Perfekt för både proffs och hemmasnickare som vill skapa vackra och slitstarka trädäck vid sitt hus eller ute i trädgården. Läs mer här.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
53 produkter
Hur många skruv till trallen?
Rätt skruv till trallbygget
  • 1
Relaterade artiklar:

Utforska Proffsmagasinets sortiment av rostfria trallskruvar från kvalitétsvarumärken såsom ESSVE, MFT och Grabber. Trallskruvar är typ av skruv som är specifikt utformade för att fästa trallvirke mot träregel och leverera överlägsen prestanda och hållbarhet utomhus. Perfekt för både proffs och hemmasnickare som vill skapa vackra och slitstarka trädäck vid sitt hus eller i trädgården. Trallskruvar är särskilt utformade för utomhusbruk och ger en pålitlig infästning som håller även under tuffa väderförhållanden med regn och snö.

Dold infästning

Trallskruvar med dold infästning ger en snygg och estetisk finish på din trall. Den dolda infästningen ger inte bara ett snyggt utseende utan minimerar också risken för splittring och andra skador på träet.  Vid montage av hårdare trallvirke så är det bra att göra förborrning och försänka skruven för bästa resultat.

Tralldäck som håller oavsett storlek

Med ett brett utbud av längder tillgängliga kan du enkelt hitta rätt trallskruv för ditt specifika projekt, oavsett om det är en liten däck eller en stor terrass. Våra trallskruvar är tillverkade med fokus på både funktion och estetik, vilket ger dig möjlighet att skapa vackra och hållbara utomhusytor som håller i många år framöver.

Rostfria trallskruvar

Välj våra rostfria trallskruvar för att säkerställa att ditt utomhusprojekt får den hållbarhet och estetiska finish du förtjänar. Med vårt sortiment av högkvalitativa trallskruvar kan du skapa utomhusutrymmen som är både vackra och hållbara. Skruvar finns i många olika längder för att passa till just ditt projekt.