Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M Peltor

3M Peltor är världsledande vad gäller att tillhandahålla hörselskydd och kommunikationslösningar för användning i farliga och bullriga miljöer.

Syftet med Peltors produkter är att skydda och för att underlätta kommunikationen mellan personer på arbetsplatser som t.ex. flyg och flygplatser, jakt och skytte, industri, bygg, motorsport, militär och polis.

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du hörselskydden WS Alert XPI, WS Alert XP, SportTac, Alert, WorkTunes Pro, WS Workstyle, WS LiteCom BlueTooth, Tactical Earplug LEP-100 EU, ProTac Hunter, WS ProTac XP, Tactical XP, X-series m.m.
Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
179 produkter
3M Peltor är världsledande vad gäller att tillhandahålla hörselskydd och kommunikationslösningar för användning i farliga och bullriga miljöer. Syftet med Peltors produkter är att skydda och för att underlätta kommunikationen mellan personer på arbetsplatser som t.ex. flyg och flygplatser, jakt och skytte, industri, bygg, motorsport, militär och polis. Utöver hörselskydd erbjuder 3M Peltor även skyddsglasögon och tillbehör till hörselskydd som hygiensatser, kåpskal, vindskydd och annat.

Bluetooth och Bluetooth Multipoint
Många hörselskydd från 3M Peltor är utrustade med Bluetooth vilket gör att du snabbt och enkelt kan ansluta din mobiltelefon, DECT-telefon eller kommunikationsradio till ditt hörselskydd. Bluetooth-anslutningen möjliggör streaming från din enhet och att svara på inkommande telefonsamtal genom ett knapptryck på din hörselkåpa. En del hörselkåpor från 3M Peltor som WS Alert XPI, WS LiteCom Plus och WS ProTac XPI har Bluetooth Multipoint-teknik för samtidig och störningsfri anslutning till två enheter, t.ex. en mobiltelefon och en kommunikationsradio.

Mobilapplikation
Anslut din kåpa till den iOS- och Android-kompatibla mobilapplikation 3M Connected Equipment och navigera enkelt i headsetets menyer för att enkelt ställa in och justera inställningarna ditt hörselskydd. Kontrollera hur högt du vill att omgivningen ska låta och ställ in vilka radiokanaler du vill lyssna på. Mobilapplikationen ger dig även tillgång till bruksanvisningar, produktguider, instruktionsvideor och vanliga frågor.

Push-to-listen-funktion
En populär egenskap hos flertalet hörselskydd från 3M Peltor är den nivåberoende funktionen som gör att användaren kan höra omgivningsljud vilket ökar uppmärksamheten på vad som händer runt om. Push-to-listen-funktionen hos hörselskydden aktiveras genom ett knapptryck och ljudnivån på eventuella telefonsamtal och streaming sänks för att du tydligt ska höra din omgivning utan att behöva riskera din hörsel genom att lyfta på kåpan. Ett stort antal av 3M Peltors hörselskydd är också antingen kompatibla med, eller levereras med en bullerreducerande bommikrofon som gör att du inte behöver skrika när du pratar i telefon på arbetsplatsen.

Välj mellan kåpor med hjässbygel eller fäste för hjälm. Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment av hörselskydd i form av öronproppar och hörselkåpor från 3M Peltor som modellerna WS Alert X, WS Alert XPI, WS Alert XP, SportTac, Alert, WorkTunes Pro, WS Workstyle, WS LiteCom Plus, Tactical Earplug LEP-100 EU, ProTac Hunter, WS ProTac XP, Tactical XP, X-series m.m.