Beckers Perfekt Fasad erbjuder en banbrytande lösning för fasadmålning med sin förmåga att bevara glans och kulör över tid. Med imponerande resultat från tuffa tester, snabb torktid och användbarhet på flera ytor, minskar den underhållsbehovet och förlänger fasadens livslängd. Ett optimalt val för ett vackert hem.

Glans och kulör bevaras

En vanlig anledning till att måla om sitt hus är att färgen tappar i glans vilket då leder till att kulören upplevs annorlunda och att smuts lättare fastnar på fasaden. Ett test, som är branschstandard och ser hur färgen reagerar på 2000 timmar utomhusexponering, visar att Beckers Perfekt Fasad enbart tappar 5% i glans och att kulörupplevelsen är densamma. Provbrädor såg alltså likadana ut efter testet som innan. 2000 timmar motsvarar många års utomhusexponering.

Snabbt regnsäker

Perfekt Fasad blir regnsäker på rekordkort tid. Målar du när det är 23 grader och 50% RF är Perfekt Fasad regnsäker redan efter 45 minuter. Vid 10 grader och 70% RF är den det efter 3 timmar. Du behöver inte anpassa dig efter vädret som med många andra fasadfärger och antalet dagar du kan måla är betydligt fler.

Samma färg till flera ytor

Tack vare en väldigt bra vidhäftning funkar Perfekt fasad att måla direkt över tidigare målade alkyd- och akrylytor. Du behöver inte grundmåla. Dessutom funkar Perfekt Fasad utmärkt att måla detaljer såsom vindskivor, knutar och foder. Såklart funkar den för både stående och liggande panel.

Mindre underhåll och håller längre

Den här fasadfärgen innehåller ett bindemedel som gör ytan smutsavvisande. Smuts fäster då inte lika lätt på fasaden och mycket sköljs bort av regn. Den smuts som trots allt fastnar är lätt att tvätta bort. Resultatet blir snyggare, mindre jobb och längre hållbarhet!