Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Tvättställsblandare

En tvättställsblanddare som passar dig, ditt handfat och ditt badrum är en självklarhet i badrumsinredningen. Vi på Proffsmagasinet erbjuder ett stort sortiment av tvättställsblandare från en rad varumärken.
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
448 produkter
En tvättställsblanddare som passar dig, ditt handfat och ditt badrum är en självklarhet i badrumsinredningen. Vi på Proffsmagasinet erbjuder ett stort sortiment av tvättställsblandare från en rad varumärken. När du väljer tvättställsblandare har du möjligheten att antingen köpa en tvårattsblandare som har en ratt för varmvatten och en ratt för kallvatten eller en ettgreppsblandare har en spak för både varmt och kallt.

Får jag montera blandare själv?
Du får lov att montera eller demontera dina blandare själv. Vid arbete med att montera eller demontera en tvättställsblandare är det viktigt att tänka på att badrummet är ett våtrum. Känner du dig på något vis tveksam kring ändringar i ditt badrum rekommenderar vi att du har kontakt med en rörmokare för att få hjälp eller för att säkerställa att du genomför korrekta installationer i våtrum. Vid montage av tvättställsblandare är det vanligt att avståndet mellan beslagen är fast vilket innebär att om du ska byta blandare behöver du ha detta i åtanke. Avståndet mellan rören som leder vatten till och från blandaren kallas cc-måttet och mäts i millimeter från mitten av det ena hålet till mitten av det andra hålet. Om du är i behov av att byta till en ny tvättställsblandare ska det givetvis vara så enkelt som möjligt, därför har vi tvättställsblandare i standardutförande som exempelvis 160cc, 150cc och 40cc. Säkerställ att du kontrollerar det cc-mått som din gamla blandare har så att du köper en ny blandare med rätt cc-mått. Läs mer om att byta blandare i vår "Det här behöver du veta"-guide om att byta blandare.

Noga utvalt sortiment
Hos oss på Proffsmagasinet hittar du bland annat tvättställsblandare, blandare, väggblandare, termostatenheter, termostatblandarenhet och tillbehör till blandare från ledande varumärken som Franke, Oras, Grohe, Hansgrohe, Mora, FM Mattsson, Gustavsberg och Adora.