Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Duschar

Duschen är platsen där du kan tvätta både hår och kropp. För att du ska hitta duschen som passar ditt badrum har vi på Proffsmagasinet ett stort sortiment inom duschar.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
699 produkter
Duschen är platsen där du kan tvätta både hår och kropp. För att du ska kunna hitta duschen som passar ditt badrum och dina behov har vi på Proffsmagasinet ett stort sortiment inom duschar från en rad varumärken.

Dusch för olika behov
En dusch kan ses som ett måste i ett hem men det finns många val som gör att din dusch kan bli mycket mer än så. Till att börja med kan du hos oss välja en handdusch som är allt från 1-strålig till 5-strålig för att kunna få än mer nytta av din dusch. För att duschen ska matcha med resten av ditt badrum erbjuder vi duschset, duschslangar och handduschar som är vita, i kromutförande eller metallutförande.

Får jag montera blandare själv?
Du får lov att montera eller demontera dina blandare själv. Vid arbete med att montera eller renovera en dusch är det viktigt att tänka på att badrummet är ett våtrum. Känner du dig på något vis tveksam kring ändringar i ditt badrum rekommenderar vi att du har kontakt med en rörmokare för att få hjälp eller för att säkerställa att du genomför korrekta installationer i våtrum. Några aspekter som är viktiga att ta hänsyn till vid installation av en dusch är lutningen på golvet, vilket fuktskydd som finns och även elsäkerhet. Vid montage av duschblandare är det vanligt att avståndet mellan beslagen är fast vilket innebär att om du ska byta blandare behöver du ha detta i åtanke. Avståndet mellan rören som leder vatten till och från blandaren kallas cc-måttet och mäts i millimeter från mitten av det ena hålet till mitten av det andra hålet. Om du är i behov av att byta till en ny dusch ska det givetvis vara så enkelt som möjligt, därför har vi duschar med termostatblandare i standardutförande som exempelvis 160cc, 150cc och 40cc. Säkerställ att du kontrollerar det cc-mått som din gamla blandare har så att du köper en ny blandare med rätt cc-mått. Läs mer om att byta blandare i vår "Det här behöver du veta"-guide om att byta blandare.

Noga utvalt sortiment
Om du vill ha delar för att kunna sätta upp exempelvis duschväggar, duschsarger eller duschhyllor har vi på Proffsmagasinet ett stort sortiment av tillbehör till duschar.

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du bland annat duschdörrar, duschhörnor, duschkabiner, duschset, duschslangar, duschväggar, handduschar, nödduschar, takduschset och tvättställsduschar från ledande varumärken som Oras, Hansgrohe, Grohe, Mora, FM Mattsson, Arrow, Gustavsberg, Adora och Ifö.