Oras grundades den 8 maj 1945 i staden Rauma i Finland. Ända sedan dess har företaget fokuserat på högkvalitativa, användarvänliga designprodukter som bidrar till både vatten- och energibesparing. Nu hittar du deras avancerade lösningar för duschar och blandare hos Proffsmagasinet.

Oras står för hållbara produkter av hög kvalitet. Deras sortiment är baserat på ett nordiskt kvalitetstänkande, vilket innebär att produkterna är slitstarka och tidlösa i både form och funktion. Nordiska traditioner som hållbarhet, gediget utförande och hög kvalitet har stått i centrum för deras produktutveckling sedan företaget startade.

Innovation har alltid varit ett av Oras kärnvärden. Därför har de sedan starten varit en en pionjär och innovatör av avancerade lösningar för duschar och blandare. Till exempel introducerade de redan under 1990-talet den första beröringsfria, elektroniska blandaren på marknaden.

Oras Ventura-blandare

Omfattande designarbete

Konsekvent fokus på hållbarhet, funktionalitet och kommande megatrender driver det omfattande designarbetet bakom Oras produkter. Av den orsaken håller de hela tiden ett öga på trenderna för att kunna garantera ett modernt och attraktivt sortiment som är lätt att känna igen.

Det betyder dock inte att de bara levererar det som kunderna efterfrågar för stunden – de har även siktet inställt på det kunderna kommer att efterfråga om fem eller till och med tio år. Därför har de också ett nära samarbete med några av världens främsta designer för att deras produkter ska kunna anpassas perfekt till konsumenternas individuella behov.

Välkommen Oras!

Proffsmagasinet välkomnar Oras duschar och blandare i VVS-sortimentet. Om du har frågor om deras produkter, kontakta gärna Proffsmagasinets kundtjänst.

Uppdaterad 2019-10-07