Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Petzl Pannlampor

Pannlampor en mycket användbar produkt som lämnar dina händer fria samtidigt som du ges en uppbelyst sikt var du än vänder huvudet. Hitta den perfekta pannlampan för hem, arbete och friluftsliv hos oss på Proffsmagasinet.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
11 produkter
  • 1
Relaterade artiklar:
Inom bärbar belysning är pannlampor en mycket populär produkt som lämnar dina händer fria, i jämförelse med en ficklampa, samtidigt som du ges en uppbelyst sikt var du än vänder huvudet. En pannlampa är just vad det låter som – en lampa som du fäster på din panna med ett spännband som du sätter runt ditt huvud. Själva pannlampan är oftast liten och lätt och kan vinklas samt ställas in i olika ljusstyrkor för en optimal sikt i alla lägen, så som vid löpning i mörker eller kluriga arbetsuppgifter i obelysta områden. Ställer du dig frågan vilken pannlampa ska jag köpa? Kika då igenom vårt stora sortiment av pannlampor från ledande varumärken så som Led Lenser, Petzl och Coast med flera hos oss på Proffsmagasinet.

Hur många lumen ska en pannlampa ha?


Hur "stark" din pannlampa är har med lumen att göra, det vill säga ljusflödet. Det finns pannlampor med olika typer av styrka, och bärbara lampor har oftast en svagare, en mellanstark och en stark ljusinställning. Dessa inställningar kan också påverka bredden på ljusstrålen. Hur långt ljuset når benämns i räckvidd, i enheten meter.

Uppladdningsbar pannlampa eller batteridriven?


Att kunna ladda sin pannlampa är en fördel för dig som ska använda den ofta och som kommer att ha tillgång till el mellan användningstillfällena. Pannlampor som drivs av batteri kan vara en fördel när energitillgången är mer osäker, då kan du ha med dig en reserv av extra batterier till pannlampan på din vandring exempelvis.

Pannlampa efter aktivitet


Ett tips för att känna dig extra nöjd med din nya pannlampa är att tänka igenom vilka praktiska och tekniska egenskaper du prioriterar innan du bestämmer dig för vilken pannlampa du ska köpa. Behöver du få plats med mössa under så kanske remmen behöver gå att justera. Se till att den är kompatibel tillsammans med din arbetshjälm och att du kan fästa pannlampan för säkert arbete. Behöver du många olika positioner och ljusinställningar, eller är du ute efter en pannlampa med rött ljus? Hitta rätt lampa för just din främsta aktivitet oavsett om lampan ska hjälpa dig att lysa upp din sikt på bygget, vid en orientering eller hålla er extra synliga för andra trafikanter när du följer barnen till bussen under mörka vintermorgnar.