Suprabeam är ett förstklassigt märke med fokus på hög kvalitet, banbrytande innovationsnivå och dansk design. Deras främsta mål är att skapa high-end pannlampor och ficklampor för den professionella marknaden. Genom att kombinera hantverk, skicklighet och toppteknologi är Suprabeam idag ett ledande varumärke inom professionell belysning.

Suprabeam designar och distribuerar otroligt innovativa och förstklassiga LED-produkter. Deras LED-ficklampor och LED-pannlampor är av hög kvalitet och avsedd för professionella hantverkare inom industrin och för mer krävande aktiviteter utomhus.

Det främsta syftet är att förse användarna med ’real light’-upplevelser, då produkterna är programmerade med elektronisk styrning för att leverera högsta möjliga ljusflöde under hela batteriets livslängd. Samtidigt är de anpassade och ger dig exakt det ljus du behöver i verkliga situationer.

Nu finns Suprabeam på Proffsmagasinet

  • Alla modeller är designade med noga utvalda industriella formgivare som uppskattar den danska designkulturen. Detta säkerställer den banbrytande innovationsnivån och höga standarden på alla produkter.
  • De använder endast de bästa komponenterna och materialen i produktionen. Med garanterad hög kvalitet erbjuder de även 5års garanti på alla produkter.
  • I deras egna fabrik följs den strikta ISO 9001-standarden och de strävar ständigt efter perfektion. Under produktionen utförs även noggranna kvalitetskontroller
  • Deras mission är att tillverka high-end ficklampor och pannlampor för den professionella marknaden. Detta genom att kombinera skicklighet, hantverk och ‘state-of-the-art-teknologi’.
Uppdaterad 2019-01-04