Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Ryobi OSS1800Art.nr: 4034241

Ryobi
Spridare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 4034241
Ryobi OSS1800 är en praktisk och smidig handspridare som drivs av ett 18V ONE+ batteri. Med en kapacitet på 4 liter kan denna spridare hantera en mängd olika torra material, inklusive frön, kalk, tösalt, sandning och gödningsmedel.
Prisjakt
PriceRunner
995 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 22 juli
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4034241
Ryobi OSS1800 är en praktisk och smidig handspridare som drivs av ett 18V ONE+ batteri. Med en kapacitet på 4 liter kan denna spridare hantera en mängd olika torra material, inklusive frön, kalk, tösalt, sandning och gödningsmedel.

Produktinformation

Egenskaper

Ryobi OSS1800 är en praktisk och smidig handspridare som drivs av ett 18V ONE+ batteri. Med en kapacitet på 4 liter kan denna spridare hantera en mängd olika torra material, inklusive frön, kalk, tösalt, sandning och gödningsmedel. Dess justerbara spridarvals gör det enkelt att anpassa spridningsmönstret för olika material och ytor. Med möjlighet att justera spridningsavståndet mellan 2,5 och 3,5 meter kan användaren enkelt anpassa spridningen efter behov och för att undvika överflödigt material på arbetsytan.

Dessutom är Ryobi OSS1800 utrustad med en variabel hastighetskontroll direkt på handtaget, vilket möjliggör en precis dosering av spridningsmaterialet för att uppnå önskad täckning och spridningsgrad. En anti-clog mekanism hjälper att förhindra att materialet klumpar sig och att spridaren täpps till under användning. För ökad användarkomfort och ergonomi har Ryobi OSS1800 ett ergonomiskt utformat handtag som minskar belastningen på användarens händer och armar under långa användningssessioner.
  • Strö och sprid torrt material som fröer, gödningsmedel, salt och foder
  • Variabel hastighet och ställbart spridningsområde från 0-2 m för maximal kontroll
  • Fördelare förhindrar eventuella klumpar vid utmatning
  • Behållare rymmer upp till 4 liter torrt material
Tekniska data 
Kraftkälla18V
Kapacitet4 l
Ljudeffektnivå (Lwa)(dB(A))87,3
Felmarginal ljudeffektnivå (dB(A))2,5
Felmarginal vibrationsnivå1,5 m/s²
Vibrationsnivå0,2 m/s²
Ljudeffekt87,3 dB Lwa
Vikt, utan batteri1,4 kg

Specifikationer

Spänning 18 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Nej

Serie Ryobi 18V ONE+

Drifttyp Batteridriven

EAN 4892210160201

Nedladdningsbara filer

Garanti

Ryobi – registrera ditt verktyg för extra garanti
Ryobi lämnar en standard 2 års garanti räknat från inköpsdagen, för normal användning som beskrivs i användarmanualen och inom ramen för en icke-professionell användning. Registrera ditt nya verktyg inom 30 dagar från köptillfället så ger Ryobi ytterligare 1 års garanti, totalt 3 år. Utan kvitto är detta ej giltigt, bild på kvittot måste bifogas.

Den förlängda garantiperioden gäller på batteri- och nätdrivna verktyg och trädgårdsmaskiner, batterier och laddare (ej bensindrivna verktyg och tillbehör). För mer information kring specifik produkt hänvisas du vidare till medföljande bruksanvisning. Läs på om service och support online hos Ryobi.

Rekommenderat