Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gustavsberg

Gustavsberg har sedan 1825 tillverkat porslin, efter att Gustav Gabrielsson Oxenstierna och hans fru Maria de la Gardie redan på 1600-talet anlade ett tegelbruk i Farsta vik, dagens Gustavsberg. Idag är företaget ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen och tillverkar produkter som badkar, toaletter och badrumsskåp. Läs mer

  • Sortera efter
  • Serie
  • Färg
  • Material
  • Pris
818 produkter
Relaterade artiklar:

Gustavsbergs porslin började tillverkas redan år 1825 i form av ett enkelt men tåligt hushållsporslin som snart skulle tillverkas i engelsk stil, i flintgods med koppartryck i blått. Med tiden utökas sortimentet och år 1947 presenterar Gustavsberg ett badkar av formpressad plåt – en då mycket modern design som skiljde sig stort mot dåtidens tunga badkar i gjutjärn. Genom decennier har varumärket tagit fram produkter och legat i framkant på marknaden för både badrum och kök, i stilren och funktionell design - i samklang med hållbarhet och miljötänk.

Gustavsberg har en sex steg lång hållbarhetsmodell för att kunna ta ett helhetsansvar hos både verksamhet och slutprodukt, med målet att göra ett minimalt koldioxidavtryck. När du köper och använder Gustavsbergs produkter så bidrar du till en minimerad energi- och vattenförbrukning i ditt eget hem.

Med Gustavsbergs designserier blir det enkelt att skapa en fräsch miljö i ditt badrum och kök. Du kan enkelt planera ett välmatchat badrum med både badrumsförvaring, toalettstol och dusch eller badkar. Att byta blandare är en mindre insats som kan göra stor skillnad och kan få rummet att kännas mer modernt. Välj mellan flera olika populära produktserier som innehåller det mesta som behövs för att skapa en både vacker och funktionell badrumsmiljö. Produktserierna följer designdetaljerna i så väl duschblandare,toalettstolar och kommoder. Du kan exempelvis skapa ett svart badrum med den populära designserien Gustavsberg Artic, där du hittar både svart tvättställ och matchande högskåp som ger en lyxig känsla till badrummet. Gustavsbergs öga för tidlös design kombinerat med material av både hög kvalitet och funktion ger dig ett badrum som håller länge, genom både slitage och skiftande trender.

Att kunna underhålla och byta ut smådelar i badrum och kök är viktigt för att allt ska fungera ordentligt över tid. Gustavsbergs produkter har en lång livslängd som blir ännu längre tack vare tillgången till exempelvis reservdelar till Gustavsberg toalettstolar så som spolventiler, cisternlock och lyftknoppar. Du hittar även reservdelar till produktserier som inte längre finns på marknaden, som gör det enkelt för dig att värna om både miljö och plånbok.

Hos oss hittar du ett brett sortiment av köks- och badrumsinredning från Gustavsbergs populära designserier så som Artic, Nautic och Graphic. Köp toalett, kommodpaket och blandare från Gustavsberg online hos Proffsmagasinet!