Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gustavsberg

Gustavsberg har sedan 1825 tillverkat porslin, efter att Gustav Gabrielsson Oxenstierna och hans fru Maria de la Gardie redan på 1600-talet anlade ett tegelbruk i Farsta vik, dagens Gustavsberg. Idag är företaget ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen och tillverkar produkter som badkar, toaletter och badrumsskåp. Läs mer

Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
728 produkter

Gustavsberg erbjuder nyskapande helhetslösningar för badrummet i stilren nordisk design. Välj mellan flera olika populära produktserier som innehåller det mesta som behövs för att skapa en både vacker och funktionell badrumsmiljö. Produktserierna följer designdetaljerna i så väl duschblandare, toalettstolar och kommoder. Du kan exempelvis skapa ett svart badrum med den populära designserien Gustavsberg Artic, där du hittar både svart tvättställ och matchande högskåp som ger en lyxig känsla till badrummet. Gustavsbergs öga för tidlös design kombinerat med material av både hög kvalitet och funktion ger dig ett badrum som håller länge, genom både slitage och skiftande trender.

Hållbarhet är en viktig del av produktionen hos Gustavsberg, där man tar hänsyn till så väl råmaterial som den färdiga produktens slutdestination, som återvunnen eller återbrukad.  En viktig aspekt i hållbarhetsarbetet blir även att ständigt hålla samma höga kvalitet, med produkter som har en lång livslängd och därför inte behöver bytas ut ofta. En Gustavsberg toalett ger dig en toastol som håller länge och får dessutom extra långt liv genom lite kärlek i form av att byta ut spolknappen och andra smådetaljer efter några år.

Hos oss ett brett sortiment av badrumsprodukter från Gustavsberg bestående av bland annat toalettstolar, blandare, tvättställ och badkar men även reservdelar till toalett. Köp produkter från Gustavsberg online hos Proffsmagasinet!