Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

3M

3M Company som står för Minnesota Mining och Manufacturing är ett amerikanskt, multinationellt konglomerat som i över ett sekel har försett världen med innovativa och revolutionerande produkter. Flera av dem har blivit en naturlig del av vår vardag.

Företaget startade år 1902 då de fem grundarna började med att försöka utvinna korund i Minnesota. När detta inte fungerade började de i stället att satsa på att tillverka slippapper. På 1920-talet kom företagets första framgångsrika produkt fram; världens första våtslippapper, som utvecklades till att företaget började växa med bilindustrin.

3M Svenska AB är ett helägt dotterbolag till 3M Company som i dag marknadsför mer än 8 000 produkter i Sverige och 50 000 produkter i hela världen. Sveriges huvudkontor ligger i Sollentuna och har ca. 600 anställda.

Företaget har produkter inom en rad olika områden; grafiska och optiska system, elektro- och telekommunikation, hälsovård, säkerhet, skydd och fastighetsunderhåll, fordonsindustri, industri och produktion, kontor samt hem och fritid.

Viktiga märken på företaget är bl.a. Post-It, Scotch Tape, Tegaderm, Thinsulate, Scotch-Brite, Speedglas och Peltor.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
198 produkter
Relaterade artiklar: