08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Avfuktare

Med en avfuktare blir du snabbt och enkelt av med överflödig fukt, vilket inte bara betyder att handdukar m.m. torkar fortare och håller sig fräscha.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
59 produkter
  • 1
Badrum
Dusch- och badrum är de rum som är mest drabbade av fukt i hemmet. Med en avfuktare blir du snabbt och enkelt av med överflödig fukt, vilket inte bara betyder att handdukar m.m. torkar fortare och håller sig fräscha. Du förebygger även fuktskador i badrummet.

Krypgrund
I krypgrunder är det viktigt med hög luftgenomströmning. När luften cirkulerar försäkrar man sig om att hela utrymmet avfuktas, och inte bara avfuktarens närområde. Placera avfuktaren så centralt som möjligt i krypgrunden, allt för att underlätta luftcirkulationen.

Källare
Fukt uppstår lätt i källarutrymmen då den varma luften från ovanvåningen möter den kalla i källaren. Fukten kan också tränga in genom väggarna från den omliggande marken. Detta kan skada huset och resultera i kostsamma reparationer och saneringsarbeten. Med en luftavfuktare kan du enkelt ta bort den överflödiga fukten och på så sätt eliminera risken för mögel och fuktbesvär. Den eftersträvasvärda fuktighetsnivån är 50% R.F (relativ fuktighet).
Torkrum
Att låta tvätten lufttorka tar lång tid samtidigt som torktumlare sliter på kläderna. Med en avfuktare kan du torka tvätten snabbt och skonsamt samtidigt som du avfuktar rummet! Den fuktiga luften sugs upp och ut kommer torr och varm luft som torkar tvätten och får bort överflödig fukt.