Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Philips Tak- & väggarmaturer

Att investera i rätt utomhusbelysning för ditt hem är inte bara praktiskt utan också ett sätt att förvandla din utomhusmiljö till en inbjudande och stämningsfull plats. Oavsett om du vill förbättra säkerheten, framhäva trädgårdens skönhet eller bara skapa en trevlig atmosfär för kvällar utomhus, finns det många alternativ att överväga. På Proffsmagasinet finner du stora märken som Norlys, Nordlux, Konstsmide och SG Armaturen.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
1 produkt
  • 1
Vi har turen att bo i ett land där vädret och naturen växlar friskt mellan årstiderna. Från de sena, ljusa sommarkvällarna till de glittrande mörka vinterdagarna - alla säsonger upplevs bäst utomhus. För att få ut det mest av naturen så har vi samlat belysningen som adderar det lilla extra. Bor du i villa och vill låta barnen leka i trädgården när mörkret faller redan på eftermiddagen så kan du lysa upp den trygga sfären med utomhusarmaturer. Eller har du en balkong som skuggas av träd och hus? Då kan en vägglampa skänka behagligt sken. Kanske jobbar du på en stor gård eller har en stor tomt som badar i mörker på vintern. Då kan ett par välplacerade lyktor eller strålkastare ge dig full överblick över dina ägor.

Trädgårdsbelysning


Belys träd och växter med riktade vägglampor eller trädgårdsslyktor för att skapa vackra ljusmönster och framhäva trädgårdens arkitektur. Några vägglampor på altanen eller verandan ger också ett mysigt sken när det vankas grillning eller kräftskiva.

Säkerhetsbelysning


För att optimera säkerheten i och runt ditt hem kan du installera belysning utomhus. De kan antingen vara igång när du bestämmer eller aktiveras med hjälp av sensorer när något rör sig på tomten. Det ökar säkerheten genom att lysa upp området när någon närmar sig, vilket kan avskräcka oönskade besökare.

Mark- eller väggbelysning


Att välja mellan marklampor eller vägglampor är till stor del en smaksak. En del gillar de behagliga skuggorna och skenet som markarmaturer ger medan andra föredrar vägglampans dominanta ljus. I båda kategorier finns lampor i olika design - mordern, industriell, gårdsromantik eller antik. Du väljer själv vad som passar just ditt hem.