Royal Philips i Nederländerna är ett ledande företag inom hälsoteknik som har fokus på att förbättra människors hälsa och möjliggöra bättre resultat genom hela hälsokedjan, från hälsosam livstil och förebyggande, till diagnos, behandling och hemvård.

Företaget är marknadsledande inom bilddiagnostisk, bildstyrd behandling, patientövervakning och medicinsk informatik samt inom konsumenthälsa och hemvård.

Philips-lampor

Över 120 år av innovation

Sedan den första Philips-lampan introducerades för mer än 120 år sedan har innovation och ett människofokuserat synsätt alltid utgjort kärnan i deras företag.

Deras strävan är att leverera nya hälsovårds- och belysningstekniker samt innovativa och lokalt relevanta konsumentprodukter som gör stor skillnad för deras konsumenter och intressenter över hela världen. De tror att de kan göra det med en djup förståelse för människors behov och önskningar.

Philips nu hos Proffsmagasinet

Nu kan du hitta Philips produkter inom belysning och första hjälpen hos Proffsmagasinet. Har du frågor om sortimentet, kontakta gärna Proffsmagasinets duktiga kundtjänst.

Uppdaterad 2020-02-11