Med de nya hörselskydden från 3M Peltor har du nu möjligheten att snabbt och enkelt göra all konfigurering och inställningar via en användarvänlig mobilapp.

3M PELTOR WS ALERT XPI Headset med Bluetooth MultiPoint är nu här! Med en mobilapp för att man på ett smidigt sätt ska kunna ställa in och justera inställningarna i sitt headset, vilket trådlöst kan kopplas till två externa enheter, som mobiltelefon och kommunikationsradio. Nya 3M Connected Equipment App gör det möjligt för användare att navigera i headsetets meny och göra alla konfigurationer på ett enkelt och snabbt sätt. (Inställningar kan också göras genom att använda de stora och användarvänliga knapparna på själva headsetet).

Appen erbjuder även snabb åtkomst till användarinstruktioner (både i text och på video), FAQ och tekniska datablad.  En påminnelsefunktion i appen talar även om för dig när det är dags att byta hygiensats. För att kåporna ska upprätthålla rätt dämpvärde och god hygien bör hygiensatsen bytas var 6:e månad, 3M Peltor har därför valt att skicka med en hygiensatsen vid köp av ett nytt headset. Läs mer om skötsel rekommendationer för dit headset här!

Nedan listar vi det bästa funktionerna på de nya XPI kåporna!

HEADSET MED MOBIL APPLIKATION

Ha kontroll över dina hörselskydd via en mobil applikation. Till exempel är det nu väldigt enkelt att ställa in önskad radiokanal i appen. Appen finns för både Android och Ios.

BULLERDÄMPANDE-TALMIKROFON

Den bullerdämpande talmikrofonen är unik och dess bullerdämpande egenskaper är viktiga för att du ska kunna prata i telefon i bullriga miljöer. Ditt tal förstärks medan buller runt omkring dig stängs ute.

MEDHÖRNINGSFUNKTION

Mikrofonerna på utsidan av hörselkåporna fångar upp ljud omkring dig. Ljudet analyseras elektroniskt och starka ljud dämpas automatiskt till max 82 dB. Du skadar inte hörseln samtidigt som tal sorteras ut och du kan höra kollegor som pratar i din närhet.

INBYGGD FM-RADIO

I WS ALERT XPI kan du även lyssna på FM-radio med riktigt bra mottagningskvalitet. Nu har det även förenklats att ställa in rätt radiokanal via den tillhörande mobil applikationen som du kontrollerar ditt hörselskydd med.

BLUETOOTH MULTIPOINT

För anslutning av en eller två enheter för samtal och streaming. Detta möjliggör att du kan ha koll på både jobbmobilen och den privata samtidigt utan onödiga avbrott i arbetet.

Varför finns det två färger på kåporna: Rosa & Blåa?

3M Peltor har valt att lansera den nya modellen med två olika färger på skalen, blåa och rosa. Bägge två färgerna ingår vid köp av kåporna, så får du välja själv vilken färg du vill använda. De olika färgerna symboliserar två viktiga fonder, blåa = Prostatacancerfonden och de Rosa = Bröstcancerfonden. För varje sålt hörselskydd så ger 3M Peltor en viss summa till dessa fonder för att stödja dem i deras viktiga arbete och forskning. Alltså gör du även en god gärning vid köp av ett hörselskydd!

Nya 3M PELTOR WS ALERT XPI finns i blått och rosa.

Hör mer om organisationen som jobbar kring prostatacancer här:

Uppdaterad 2019-07-26