Ironside bildades 1990 och har ett brett sortiment med tyngdpunkt på verktyg och förnödenheter för industri, bygg och installatörer. Nu kan du köpa deras produkter från Proffsmagasinet.

Ironside såg dagens ljus för 30 år sedan när ledande distributörer runtom i Europa gick samman under ett och samma varumärke. Tyngdpunkten ligger på verktyg och förnödenheter för industri, bygg och installatörer.

Med produkter utvecklade för proffs och tillverkade av högkvalitativa material har Ironside som målsättning att leverera verktyg med hög prestanda, hållbarhet och precision.

Läs även: “Snickerimaskiner – vilka är de vanligaste”

Köp verktyg från Ironside hos Proffsmagasinet

Vi på Proffsmagasinet är oehört glada över att nu kunna erbjuda Ironsides produkter till våra kunder. Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett stort sortiment från Ironside bestående av bland annat handverktyg, tryckluftsdrivna verktyg, trädgårdsredskap och produkter för exempelvis verkstäder och VVS-montörer.

3 höjdpunkter ur sortimentet

Ironside 400005 – Stavlampa med IP54

Ironside 400005 är en fokuserbar LED-stavlampa som är damm- och spolsäker med IP54. Lampan är konstruerad i svart aluminium, har ett ljusflöde på 350 lm och en maximal räckvidd på 170 meter. Du kan enkelt välja mellan de olika ljuslägena “max”, “låg” och “strobe”. Lampan väger 223 gram inklusive batterier och levereras tillsammans med textilfodral, handledsrem och tre AAA-batterier.

Ironside 400005 - Stavlampa med IP54

Ironside 100542 – Smidig verktygsväska med många fack

Med en smidig verktygsväska blir vardagen enklare oavsett om du är hemmafixare eller proffs. Ironside 100542 är en väska av kraftig nylon, med vattentät botten av PP-plast. Väskan har fullt nedfällbar fram- och baksida, fack för verktyg och tillbehör samt dokumentfack. Greppvänligt handtag i EVA-skumplast och vadderad reglerbar axelrem

Ironside 100542 - Smidig verktygsväska med många fack

Ironside 102244 – Verktygssats med 45 delar

Ironside 102244 är en verktygssats med 45 stycken vanliga verktyg i en kompakt plastväska med inlägg av EVA-skumplast. I paketet ingår bland annat olika sorters skruvmejslar, flera olika tänger, blocknycklar och hylsor.

Ironside 102244 - verktygssats med 45 delar