Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Golvvärme el

Värmeslingor under golven gör golven behagligare att gå på samtidigt som de blir en del i uppvärmningen av ditt hem. Elektrisk golvvärme har en mycket låg bygghöjd och finns i olika typer och med olika effekt.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
136 produkter
Relaterade artiklar:
Värmeslingor under golven gör golven behagligare att gå på samtidigt som de blir en del i uppvärmningen av ditt hem. Elektrisk golvvärme har en mycket låg bygghöjd och finns i olika typer och med olika effekt. Den finns både som kablar, golvvärmemattor, självreglerande golvvärme eller golvvärmefolie. Värmen som uppstår är ett resultat av den effekt som blir till av elektrisk ström som leds genom motståndet, och den resistens som uppstår i form av ström (A). En stor del av arbetet med golvvärme kan gå att utföra på egen hand, men för vissa moment kan experthjälp krävas. Endast golvvärme av typen lågvolt, upp till 48 V, får installeras utan elbehörighet.

Golvvärme genom el säljs både som färdiga paket och som separata delar. Hos oss hittar du både installationspaket och separata delar för golvvärme, såsom golvvärmekablar, golvvärmeskivor, termostater och montagetillbehör.

Proffsmagasinet erbjuder produkter för elektrisk golvvärme från ledande varumärken som Ebeco, RAYCHEM och DEVI.