Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Vattenlås kök & badrum

Med hjälp av ett vattenlås kan du hålla borta lukt och luft från avloppet. Vi på Proffsmagasinet erbjuder ett sortiment av vattenlås från ledande varumärken.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
96 produkter
Med hjälp av ett vattenlås till tvättställ och handfat kan du hålla borta lukt och luft från avloppet. Vi på Proffsmagasinet erbjuder ett sortiment av vattenlås från ledande varumärken.

För att hitta rätt vattenlås för ditt badrum eller kök behöver du ta hänsyn till var vattenlåset ska sitta. I vissa fall har du avloppet i väggen bakom och i andra fall går avloppet ner i golvet, du kan även behöva anpassa vattenlåset utefter en kommod eller ett köksskåp. Vattenlås har vanligen en G32-gänga vilket innebär att ett vattenlås ofta passar till många olika handfat och tvättställ. Vattenlås kan vara i plast, polypropylen eller förkromade.

Hur rensar jag vattenlåset?
Om du har stopp i ditt vattenlås i badrummet eller köket kan du enkelt rengöra det själv. Ta del av Proffsmagasinets guide för att rensa vattenlåset här.

Noga utvalt sortiment
Hos oss på Proffsmagasinet hittar du vattenlås, vattenlåssats, pungvattenlås, utloppssats och tvättmaskinsavlopp eller tillbehör till vattenlås från ledande varumärken som Faluplast, Purus, Gelia, Intra, Jafo och Franke.