Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Grohe Solido 39901000Art.nr: 3130750

Grohe
WC-fixtur
113 cm, 6-9 l
Beskrivning
Art.nr: 3130750
Detta set erbjuder en komplett lösning för det moderna badrummet, som är lätt att montera och full av smarta funktioner. GROHE Solido Compact-installationssystemet ger ökad komfort och slitstyrka.
Prisjakt
PriceRunner
4 324 kr
Inkl. moms

Estimerat 9-15 dagar från leverantör

30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3130750
Detta set erbjuder en komplett lösning för det moderna badrummet, som är lätt att montera och full av smarta funktioner. GROHE Solido Compact-installationssystemet ger ökad komfort och slitstyrka.

Produktinformation

Egenskaper

Detta set erbjuder en komplett lösning för det moderna badrummet, som är lätt att montera och full av smarta funktioner. GROHE Solido Compact-installationssystemet ger ökad komfort och slitstyrka. Det levereras med den vägghängda WC:n Bau Ceramic och den eleganta spolplattan Sail i glänsande GROHE StarLight yta i krom, samt väggfästen och bullerskydd för extra ljudisolering. Den flexibla installationen är enkel och krångelfri. Montera WC:n antingen framför en massivvägg eller inuti en regelvägg. Stålramen är testad och certifierad för att hålla 400 kg och ger perfekt stabilitet och säkerhet. Inga verktyg behövs för att ansluta slang, inspektionslucka och vattentillförsel. När den väl är monterad kommer den vägghängda toaletten med dold cistern att göra din badrumsrengöring enklare än någonsin. Toalettens kantlösa teknik gör också att bakterier inte har någonstans att gömma sig. För ytterligare tystnad och säkerhet stängs den supersmala sitsen mjukt och kan tas bort med några få enkla steg. GROHE Whisper gör spolljudet tystare så att det inte hörs i angränsande rum. Med det dubbla spolsystemet kan du välja en spolvolym på antingen 3 eller 6 liter och det är även möjligt att stoppa en spolning med den lilla knappen. I setet ingår även en skandinavisk adapter (38338000). Det här GROHE Solido-setet är funktionellt, pålitligt och tar bekvämligheten i ditt badrum till en ny nivå!

Grohe StarLight kromyta är en vacker ytbeläggning som ger produkten ett skinande utseende samtidigt som det hjälper till att förlänga livslängden och skyddar mot lättare slitningar.

Leveransomfattning

  • 1 styck Solido Compact WC-fixtur <br/>1 styck Bau Ceramic vägghängd WC <br/>1 styck Bau Ceramic stol och lock med soft close <br/>1 styck Sail spolplatta, krom <br/>2 stycken väggvinklar med fästmaterial <br/>1 styck Ljudisolerande-set <br/>1 styck skandinavisk adapter
Tekniska data 
Inställbar spolvattenmängdJa
Justerbar höjdJa
Justerbart djupJa
Lastkapacitet >= 400 kg enligt EN 997Ja
Lämplig för gipsväggJa
MaterialStål
Material spolcisternPlast
Med fastsättningsmaterial för fixturJa
Med ljudisoleringJa
Självbärande konstruktionJa
Spolmängd3-6 l
SpolningDubbelspolning (två mängder)
Utvändig rördiameter avloppsrör90 mm
VattenanslutningUtvändig gänga

Specifikationer

Höjd 1113 mm

Ytskydd Obehandlad

Material Plast, Stål

EAN 4005176714009

RSK-nummer 8000243

Rekommenderat