Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

GROHE

GROHE grundades 1936 och är idag en global och ledande leverantör av produkter inom badrum, kök och smarta hem. Med värderingarna teknik, kvalitet, design och hållbarhet i fokus skapar GROHE snygga produkter som också uppfyller hårda krav på hantverk och funktion. Läs mer

  • Sortera efter
  • Serie
  • Färg
  • Produkttyp
  • Pris
384 produkter

Kvalitet och design som varar

En produkt från GROHE har genomgått flera uthållighetstester på testlaboratorierna i Schwarzwald för att säkerställa att de håller under en mycket lång tid. Dessutom finns reservdelar till en produkt tillgängliga i minst tio år till efter att en produkt har slutat produceras, så att du kan använda din produkt under en ännu längre tid.

GROHE har under åren vunnit ett flertal priser för sin design och innovation. Den sensuella minimalismen genomsyrar GROHE:s designfilosofi och går att se i alla deras produkter. För att du ska kunna designa hela ditt rum i samma stil finns det kompletta produktserier där allt går i samma design och färg.

Enkel och snabb installation med GROHE QuickFix

GROHE:s QuickFix-paket gör det otroligt enkelt att själv installera och underhålla sin GROHE-blandare. Paketet består av QuickTool, som är det enda verktyget du behöver för installationen, QuickGuide som är manualer särskilt framtagna för att vara tydliga och enkla, samt QuickVideo som låter dig se en hjälpsam installationsvideo genom att endast skanna en QR-kod. Proffsmagasinet erbjuder ett stort sortiment av GROHE:s artiklar som levereras med QuickFix-paket.

Skydd mot vattenläckor dygnet runt

GROHE:s smarta vattensäkerhetssystem skyddar ditt hem från vattenläckor innan de hunnit orsaka skada. GROHE Sense Guard är en Wi-Fi-ansluten vattenfelsbrytare som installeras på huvudvattenledningen och stänger av vattentillförseln automatiskt vid upptäckt av rörbrott eller mikroläcka. GROHE Sense vattensensor kan placeras var som helst i hemmet och reagerar snabbt på närvaro av vatten och till och med på en avvikande temperatur och fuktighet. Sensorn varnar dig då genom larm och GROHE Sense-appen. I appen kan du också övervaka alla dina Sense-enheter och deras mätvärden, samt ange dina egna preferenser och gränsvärden för när du vill bli varnad.

Teknik för en bättre framtid

Hållbarhet är ett ämne som är mycket viktigt för GROHE, både när det gäller miljö och människor. Flera teknologier gör GROHE:s blandare energibesparande och får dem att hålla länge. GROHE SilkMove ES-teknologin ger alltid kallt vatten när du slår på kranen för att undvika onödig uppvärmning av vattnet. Produkter med GROHE Water Saving-teknologin sparar dessutom vatten och energi genom en inbyggd flödesbegränsare, utan att kompromissa med komforten för användaren.

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment med artiklar från GROHE, bland annat duschar, tvättställsblandare och köksblandare.