Om Proffsmagasinet

Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi lagerför stora delar av vårt sortiment vilket garanterar snabba leveranser och möjlighet till upphämtning från vår hämtlager i Stockholm.

VI HAR FLYTTAT TILL NYA LOKALER! Den 6 november 2017 började vi flytten till våra nya lokaler på Kilabergsvägen 4 i Aspudden/Hägersten. Här bygger vi nu en helt ny butik och ett nytt fräscht kontor, men till en början så kommer endast hämtlagret vara öppet. Du kan alltså hämta din order direkt från vårt lager, men vi kommer till en början ha begränsade möjligheter att demonstrera produkter. Med reserverade parkeringsplatser precis utanför hämtlagret så är det enkelt att stanna till. Om du inte bor i Stockholm eller föredrar att få dina varor levererade till din arbetsplats eller hem så skickar vi ditt paket med Posten Logistik inom hela Sverige, de flesta paket lämnar vårt lager redan samma dag som de beställs.

Om Ni har frågor på vårt sortiment eller behöver hjälp i valet av en produkt, så är ni alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra duktiga tekniker på Kundtjänst 08-344700 eller maila till info@proffsmagasinet.se. Det viktigaste för oss på Proffsmagasinet är, förutom att erbjuda kvalitetsinstrument till bra priser, vår tillgänglighet. Vår målsättning är att du som kund aldrig ska behöva vänta i telefonköer och att du vid eventuell mail-kontakt får snabba svar. Kvällstid och helger kan du maila oss, frågor som skickas in via e-post besvaras senast nästföljande vardag.

Med snabba leveranser och trevligt bemötande vill vi vara ert självklara val vid köp av kvalitetsinstrument och verktyg.Kontakt

Telefonnummer till Kundtjänst:
08-344700

Mail till Kundtjänst:
info@proffsmagasinet.se

Öppettider butik och kundtjänst:
Helgfri mån-fre 07.00 - 17.00

Ni är välkomna till vår butik i Stockholm, på webben kan ni handla dygnet runt! Varmt välkommen!

Butik samt leveransadress:
Proffsmagasinet Svenska AB
Kilabergsvägen 4
126 49 Hägersten

Org.nr: 556728-3857
VAT: SE556728385701

E-post: info@proffsmagasinet.se
Telefon: 08-344700