Proffsmagasinet är Sveriges ledande e-handel inom verktyg, laser- & mätinstrument och andra byggrelaterade produkter. Vi lagerför stora delar av vårt sortiment vilket garanterar snabba leveranser och möjlighet till upphämtning från vår hämtlager i Stockholm.

OBS!
Vi kan för tillfället inte ta emot köp över disk i vår butik. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och är färre personer på plats, vilket gör att vi inte kan ta emot beställningar direkt över disk. Om du önskar produkten hos oss så ber vi dig att först lägga din order online. Vi sms:ar dig när din order är redo att hämtas. Tack för din förståelse!


Vår butik i Stockholm
Varmt välkommen till vår butik och showroom på Kilabergsvägen 4 i Hägersten. Hos oss kan du känna på produkterna och få rådgivning av vår duktiga kundservice. Du kan självklart också hämta din order eller lägga en beställning direkt i butiken. Om du inte bor i Stockholm eller föredrar att få dina varor levererade så skickar vi ditt paket med Postnord inom hela Sverige, de flesta paket lämnar vårt lager redan samma dag som de beställs.

Om Ni har frågor på vårt sortiment eller behöver hjälp i valet av en produkt, så är ni alltid varmt välkomna att kontakta någon av våra duktiga tekniker på Kundservice 08-344700 eller maila till info@proffsmagasinet.se. Det viktigaste för oss på Proffsmagasinet är, förutom att erbjuda kvalitetsinstrument till bra priser, vår tillgänglighet. Vår målsättning är att du som kund aldrig ska behöva vänta i telefonköer och att du vid eventuell mail-kontakt får snabba svar. Kvällstid och helger kan du maila oss, frågor som skickas in via e-post besvaras senast nästföljande vardag.

Med snabba leveranser och trevligt bemötande vill vi vara ert självklara val vid köp av kvalitetsinstrument och verktyg.

Klicka här för kontaktuppgifter samt öppettider >>>


Proffsmagasinet Svenska AB
Box 44024

100 73 Stockholm


Org.nr: 556728-3857
VAT: SE556728385701